📢WINACTIE: Doe mee en maak kans op een slimme robotstofzuiger (€429)
Browsing Category
Blog

321 posts

Welkom op dé smart home blog van Nederland! Dagelijks volgen wij de smart home ontwikkelingen op de voet en delen dit met jou in onze smart home blog! Bekijk smart home blogs, handige tips, smart home handleidingen en doe vooral inspiratie op voor jouw eigen smart home!

Google Home mini instellen

Google Home Mini instellen (Nest)

Google Home Mini is slimme speaker die je overal in huis kunt plaatsen. Lees hier hoe je de Google Home Mini kunt instellen en waarop je kunt letten.
beveiligingscamera zonder wifi

Beveiligingscamera zonder wifi

Tegenwoordig werken veel beveiligingscamera's met wifi. Erg handig want zo kun je altijd op afstand zien wat er gebeurd, maar wat nou als de wifi uitvalt? Vaak neemt de camera dan ook niet meer op, tenzij je kiest voor een beveiligingscamera die werkt zonder wifi!
Google Home wekker

Google Home wekker

De slimme speakers van Google Home zijn ideaal om uiteenlopende tools te benutten en verschillende slimme apparaten in…
Speakers rechtstreeks op tv aansluiten

Speakers rechtstreeks op tv aansluiten

Niet alle luidsprekers kunnen rechtstreeks aan je televisie worden gekoppeld, in veel gevallen is een versterker noodzakelijk. Er zijn echter voldoende mogelijkheden om je luidsprekers direct met je televisie te verbinden.
deurbel transformator

Deurbel transformator voor een slimme deurbel

Een slimme deurbel vereist meer stroom dan een traditionele deurbel, aangezien deze uitgerust is met een camera. Een deurbel transformator zorgt voor voldoende wattage voor een slimme deurbel.
tado slimme verwarming

tado° – Slimme verwarming

Met tado kun je de verwarming in je huis volledig automatiseren. Voorkom dat je verwarming onnodig aanstaat en kom altijd in een warm huis binnen!
eufy slim slot

Eufy Smart Lock

Eufy verkoopt ook slimme deursloten, zo zijn er momenteel al drie verschillende modellen. Helaas zijn ze nog niet officieel in Nederland geïntroduceerd.
eufy deurbel bedraad aansluiten

Eufy Deurbel bedraad aansluiten

Een Eufy werkt op een accu, maar is ook bedraad aan te sluiten. Geen gedoe meer met een lege accu, hieronder lees je hoe je een Eufy deurbel bedraad aansluite.
telefoon verbinden met tv

Telefoon verbinden met tv

Tegenwoordig is het met elke telefoon en tv wel mogelijk om een koppeling te maken. Handig voor bijvoorbeeld presentaties of gewoon media af te laten spelen.
Eufy HomeKit

Eufy HomeKit koppelen

Het is mogelijk om een koppeling te maken met Eufy en HomeKit, echter is dit niet met elk apparaat mogelijk. Lees hieronder wat wel en niet mogelijk is.
lsc smart connect video deurbel

Handig: LSC deurbel gong

Koppel een LSC deurbel gong aan je slimme deurbel om op elke kamer het geluid van je deurbel te horen, handig wanneer je bijvoorbeeld op een bovenverdieping het geluid van je deurbel wilt horen.
google nest wifi installeren

Google Nest wifi installeren

Met Google Nest wifi creëer je een snelle en stabiele wifi-verbinding in je huis, ideaal om de spreiding van je wifi te vergroten.
wat is cortana

Wat is Cortana?

Cortana is de virtuele spraakassistent van Microsoft waarmee je gesproken opdrachten kunt laten uitvoeren.
SmartThings Samsung

Wat is SmartThings van Samsung?

SmartThings is een smart home platform van het merk Samsung. Je kunt met dit platform onder andere slimme…
Google home spelletjes

Google Home spelletjes

Wist je dat er ook Google Home spelletjes zijn? Lees hier wat je allemaal kunt spelen met Google Home en hoe dit werkt.
Innr lampen

Innr lampen

Innr is een Nederlandse smart home aanbieder dat expert is op gebied van slimme verlichting. Innr geeft jou de…
ikea slimme stekker

IKEA slimme stekker (smart plug)

Met de slimme stekker van IKEA kun je apparaten met een stekker aan- en uitzetten met je app. Ook kun je handige timers zetten, waardoor apparaten aan- of uitgaan op een bepaalde tijd.
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

Athom Homey maakt het mogelijk om slimme apparaten met elkaar te koppelen die verschillende communicatieprotocollen spreken. Voor een slim huis…