Browsing Category

Blog

330 posts

Welkom op dé smart home blog van Nederland! Dagelijks volgen wij de smart home ontwikkelingen op de voet en delen dit met jou in onze smart home blog! Bekijk smart home blogs, handige tips, smart home handleidingen en doe vooral inspiratie op voor jouw eigen smart home!

huis slim maken

Maak je huis slim met tink!

Het transformeren van je huis tot een slimme woning lijkt misschien een ingewikkelde taak, maar niets is minder…
Siri uitzetten

Siri uitzetten

Siri kan een handige functie zijn, maar het kan ook irritant zijn wanneer het onbedoeld wordt geactiveerd op momenten dat je het niet nodig hebt. Als je wilt weten hoe je Siri kunt uitzetten, volgen hier de stappen om dit te doen.
Google Home mini instellen

Google Home Mini instellen (Nest)

Google Home Mini is slimme speaker die je overal in huis kunt plaatsen. Lees hier hoe je de Google Home Mini kunt instellen en waarop je kunt letten.
beveiligingscamera zonder wifi

Beveiligingscamera zonder wifi

Tegenwoordig werken veel beveiligingscamera's met wifi. Erg handig want zo kun je altijd op afstand zien wat er gebeurd, maar wat nou als de wifi uitvalt? Vaak neemt de camera dan ook niet meer op, tenzij je kiest voor een beveiligingscamera die werkt zonder wifi!
Google Home wekker

Google Home wekker

De slimme speakers van Google Home zijn ideaal om uiteenlopende tools te benutten en verschillende slimme apparaten in…
Speakers rechtstreeks op tv aansluiten

Speakers rechtstreeks op tv aansluiten

Niet alle luidsprekers kunnen rechtstreeks aan je televisie worden gekoppeld, in veel gevallen is een versterker noodzakelijk. Er zijn echter voldoende mogelijkheden om je luidsprekers direct met je televisie te verbinden.
deurbel transformator

Deurbel transformator voor een slimme deurbel

Een slimme deurbel vereist meer stroom dan een traditionele deurbel, aangezien deze uitgerust is met een camera. Een deurbel transformator zorgt voor voldoende wattage voor een slimme deurbel.
tado slimme verwarming

tado° – Slimme verwarming

Met tado kun je de verwarming in je huis volledig automatiseren. Voorkom dat je verwarming onnodig aanstaat en kom altijd in een warm huis binnen!
eufy slim slot

Eufy Smart Lock

Eufy verkoopt ook slimme deursloten, zo zijn er momenteel al drie verschillende modellen. Helaas zijn ze nog niet officieel in Nederland geïntroduceerd.
eufy deurbel bedraad aansluiten

Eufy Deurbel bedraad aansluiten

Een Eufy werkt op een accu, maar is ook bedraad aan te sluiten. Geen gedoe meer met een lege accu, hieronder lees je hoe je een Eufy deurbel bedraad aansluit.
telefoon verbinden met tv

Telefoon verbinden met tv

Tegenwoordig is het met elke telefoon en tv wel mogelijk om een koppeling te maken. Handig voor bijvoorbeeld presentaties of gewoon media af te laten spelen.
Eufy HomeKit

Eufy HomeKit koppelen

Het is mogelijk om een koppeling te maken met Eufy en HomeKit, echter is dit niet met elk apparaat mogelijk. Lees hieronder wat wel en niet mogelijk is.
lsc smart connect video deurbel

Handig: LSC deurbel gong

Koppel een LSC deurbel gong aan je slimme deurbel om op elke kamer het geluid van je deurbel te horen, handig wanneer je bijvoorbeeld op een bovenverdieping het geluid van je deurbel wilt horen.
google nest wifi installeren

Google Nest wifi installeren

Met Google Nest wifi creëer je een snelle en stabiele wifi-verbinding in je huis, ideaal om de spreiding van je wifi te vergroten.
wat is cortana

Wat is Cortana?

Cortana is de virtuele spraakassistent van Microsoft waarmee je gesproken opdrachten kunt laten uitvoeren.
SmartThings Samsung

Wat is SmartThings van Samsung?

SmartThings is een smart home platform van het merk Samsung. Je kunt met dit platform onder andere slimme…
Google home spelletjes

Google Home spelletjes

Wist je dat er ook Google Home spelletjes zijn? Lees hier wat je allemaal kunt spelen met Google Home en hoe dit werkt.