LSC lamp resetten: stappenplan

Je kunt de LSC lamp resetten door hem drie keer snel aan/uit te zetten.
lsc smart lamp resetten

Wanneer je gebruik maakt van een LSC Smart Connect lamp, kun je de wens hebben om deze te resetten. Bijvoorbeeld als je het netwerk wil veranderen, als de lamp niet meer naar behoren werkt óf als je bent verhuisd.

Een LSC lamp resetten is niet moeilijk, maar je moet wel even weten hoe je dit doet. In dit artikel zetten we op een rij hoe jij de LSC lampen terug kunt zetten naar de fabrieksinstellingen.

  Waarom een LSC Smart Connect lamp resetten?

  Laten we eerst starten met de vraag waarom je een LSC Smart Connect lamp zou willen resetten. Ik zet de voornaamste redenen op een rij:

  • De LSC Smart Connect lamp werkt niet meer goed
  • Het WiFi-netwerk is veranderd
  • Je wil de LSC lamp opnieuw toevoegen aan een netwerk
  • Je bent onlangs verhuisd naar een andere woning
  • Je hebt de LSC lampen tweedehands gekocht of wil ze juist verkopen
  • LSC Smart Connect lamp knippert niet

  Bij Smarthomeweb.nl krijgen we zo nu en dan vragen binnen over de lampen van LSC Smart Connect lamp. Het gaat om heel veel verschillende problemen: van de lamp die niet meer aangaat of die niet meer goed werkt met bijvoorbeeld Google Nest. Bij ‘onverklaarbare’ problemen kan een reset van de lamp vaak ook een goede oplossing zijn.

  Let op: lamp gaat terug naar fabrieksinstellingen

  Het is belangrijk om te weten dat wanneer je een LSC Smart Connect lamp reset, de lamp terug gezet wordt naar de fabrieksinstellingen. Je zal de lamp opnieuw moeten toevoegen (onder meer met behulp van je Tuya accountnummer) aan de Smart Connect app. Ook moet je hem opnieuw toewijzen aan een ruimte en hem opnieuw een naam moeten geven.

  LSC Lamp resetten: zo doe je dat!

  Het resetten van een LSC lamp is eenvoudig en vergt geen technische kennis. Het resetten gaat voor elke LSC lamp op dezelfde wijze: of je nu een GU10 spotje hebt of Ceiling Lamp. Volg onderstaande stappen:

  1. Zorg ervoor dat de lamp aangesloten
  2. Klik drie keer snel de lamp aan en uit met de lichtschakelaar
  3. De lamp begint snel te knipperen
  4. Voeg de stappen in de LSC Smart Connect App
  lsc lamp resetten stappenplan
  Door drie keer te klikken op de aan/uit knop kun je de LSC lamp resetten. © Smarthomeweb.nl

  In de LSC Smart Connect App kun je na het resetten de lamp opnieuw toevoegen aan jouw smart home. Je krijgt daar ook de optie om de lamp een naam te geven. Je kunt daarna de lamp bijvoorbeeld koppelen met andere smart home systemen, denk aan Google Nest.

  Help: de LSC lamp reset niet!

  Het kan voorkomen dat je de LSC lamp niet kunt resetten. Er kan sprake zijn van de volgende problemen:

  • Lamp is kapot
  • De lamp krijgt geen stroom of onvoldoende voeding
  • De armatuur is niet geschikt voor de lamp
  • De armatuur is defect

  Het is slim om te achterhalen of de lamp óf de armatuur wellicht defect is. Je kunt dit snel controleren door de lamp simpelweg in een andere armatuur te draaien. En maak je gebruik van een directe aansluiting, bijvoorbeeld met een LSC Smart Connect RGB Ceiling lamp? Check dan of er sprake is van voldoende voeding.

  Mocht bovenstaande geen oplossing bieden, laat dan gerust een reactie achter onderaan het artikel.

  2 comments
  1. Bijna al mijn Lsc apparaten zijn offline door een wifi probleem. Ondertussen bijna alles weer onder controle, behalve het spotje met boven en onder verlichting, deze staat rechtstreeks verbonden, dus moeilijk aan/uit te zetten. Dubbele tuinstekker en mijn ledlamp met sensor. De laatste wil niet knipperen, maar reageert soms nog wel op beweging.Ook de buitencamera blijft offline.

  2. Ik heb een nieuw WiFi netwerk thuis.
   Maar ik krijg de wifi plafond lampen niet opnieuw verbonden. Na resetten blijven de lampen langzaam knipperen, maar ik krijg mijn telefoon niet verbonden met de hotspot van het toestel. Ze komen niet in de WiFi lijst naar voren.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Related Posts