Een slim huis voor iedereen!

Smarthomeweb.nl is in 2018 opgericht door Bram en Rob, broers en ware smart home enthousiastelingen. Ze waren al van jongs af aan in de weer met het slimmer maken van het huis. Door het lichtkoord op de juiste afmeting aan de bovenzijde op de deur te bevestigen was de eerste vorm van ‘slimme verlichting’ een feit!

Bij Smarthomeweb.nl hebben we een duidelijke missie: een super slim huis voor iedereen! Hoe wij onze missie achterna jagen? Door dagelijks de nieuwste smart home producten te testen! Elk product wordt door onszelf getest, waardoor wij jou kunnen voorzien van eerlijk en betrouwbaar smart home advies. We hopen dat onze reviews, adviesgidsen en vergelijkingen je een stapje verder helpen naar je eigen smart home! Heb je opmerkingen, vragen of wellicht suggesties voor een review? Stuur ons gerust een berichtje!

Het team

Bram

Smart home expert

Wanneer ik vertel dat ik voor Smarthomeweb.nl werk, krijg ik vaak de vraag “Is een smart home wel veilig?”, waarbij mijn antwoord altijd is “Ja, maar er zijn wel wat zaken waar je op moet letten!”. Ik vind met name keuzes en advies op het gebied van privacy reuze interessant en volg de ontwikkelingen hiervan op de voet. Ik geef je graag advies voor het waarborgen van je privacy in een smart home en licht je graag meer toe bij specifieke producten in de vorm van een adviesgids!.

Favoriete smart home merken: Philips Hue, Devolo en Sonos
Smart home tip: Een goede smart home basis is het halve werk!

Rob

Smart home expert

In mijn ogen is een huis pas slim als er sprake is van geautomatiseerde processen. Alleen een slimme deurbel maakt nog geen smart home! Ik vind het interessant om op zoek te gaan naar de beste smart home producten voor verschillende wensen: van de beste budget keuze tot de meest eenvoudige keuze. Voor Smarthomeweb.nl heb ik al heel wat producten mogen testen. Mijn ervaringen deel ik graag middels adviesgidsen, waarbij mijn doel is om jou te helpen bij het maken van de allerbeste keuze!

Favoriete smart home merken: Homey, FIBARO en Philips Hue
Smart home tip: Een stabiel netwerk is een must!

tessa smart home

Tess

Foto- & videograaf

Wat stond ik versteld van de grootte van een slimme deurbel toen ik hem in mijn handen kreeg. Heel anders dan ik hem verwachtte toen ik hem in de webshop zag staan! Het is mijn missie om de verschillende smart home producten goed op beeld te krijgen, zodat jij een beter idee krijgt bij de uitvoering van verschillende apparaten. Hoewel we nog hard bezig zijn met het maken van foto’s voor adviesgidsen, ben ik stiekem al het een en ander aan het voorbereiden voor video’s (sssst!).

Favoriete smart home merken: Ring, Netatmo & Gardena
Smart home tip: Zorg voor een centrale plek voor het bedienen van je apparaten!

Kom in contact

Je kunt ons bereiken via de contactpagina of met behulp van onderstaande gegevens (geen bezoekadres):

Smarthomeweb.nl
Kooilaan 2a
2315ED LEIDEN
Zuid-Holland

E-mail: info@smarthomeweb.nl

Powered by Smart Brothers © Copyright 2019 - Smarthomeweb.nl