Over ons

over ons

Een slim huis voor iedereen!

Smarthomeweb.nl is in 2018 opgericht door Bram en Rob, broers en ware smart home enthousiastelingen. Ze waren al van jongs af aan in de weer met het slimmer maken van het huis. Door het lichtkoord op de juiste afmeting aan de bovenzijde op de deur te bevestigen was de eerste vorm van ‘slimme verlichting’ een feit!

Smarthomeweb.nl is een onderdeel van Smart Brothers. Bij Smart Brothers hebben we een duidelijke missie: een super slim huis voor iedereen! Hoe wij onze missie achterna jagen? Door dagelijks de nieuwste smart home producten te testen! Elk product wordt door onszelf getest, waardoor wij jou kunnen voorzien van eerlijk en betrouwbaar smart home advies. We hopen dat onze reviews, adviesgidsen en vergelijkingen je een stapje verder helpen naar je eigen smart home! Heb je opmerkingen, vragen of wellicht suggesties voor een review? Stuur ons gerust een berichtje of lees meer over Smart Brothers.

Het team:

bram
Bram Tigchelaar
Oprichter
maarten
Maarten Reijneveld
Redactie
rob
Rob Tigchelaar
Redactie

Bij Smarthomeweb.nl hebben we vaker te maken met onderwerpen die veel expertise vereisen om er een goed advies over te geven. Denk aan een slimme weegschaal, waarbij een personal trainer veel meer weet over het berekenen van de BMI dan wij als smart home kenners. Hiervoor werken we vaker samen met experts die kennis hebben op specifieke vakgebieden.

Kom in contact

Meer te weten komen over onze aanpak of een interview met een van onze smart home experts? Neem dan ook een kijkje op de website van Smart Brothers of neem eenvoudig contact op met Smarthomeweb.nl!