Grappige vragen voor Google Assistant

grappige vragen voor google assistent

▲ Google Home Mini © Smarthomeweb

Je kunt alles vragen aan de Google Nest Mini, hieronder hebben we een lijst gemaakt met de grappigste vragen die je kunt stellen. Vraag bijvoorbeeld aan je Google Assistant of hij iets grappigs wilt vertellen.

Onlangs heb ik de Google Nest smart speaker uitgebreid getest met een grappig vragenvuur. Ik was al op de hoogte van enkele grappen die je met Google Nest uit kunt halen: zo kun je Google Assistent vragen om te rappen, kun je er spellen mee spelen op basis van vragen en kun je vragen naar moppen of verhalen. Hiervoor heb een lijst gemaakt met grappige vragen aan Google Assistant, voor lachwekkende antwoorden van Google Home! Check de lijst en open het vragenvuur aan je speaker!

google nest audio

Populairst: Google Nest Audio

De Google Nest Audio is de populairste smart speaker van Google. Uit de speaker komt prima sound en je kunt meerdere speakers in huis met elkaar koppelen.

Stel deze grappige vragen aan Google Assistent

Dat Google wel is voor een grapje met de smart speaker, bleek toen ik online op zoek ging naar grappige Easter Eggs. De zoekmachine gigant heeft ongelooflijk veel grappige vragen en antwoorden verwerkt in Google Home. Ik zet de leukste voor je op een rij!

1. Vraag Google om moppen

Zin om even te lachen om een hele slechte grap? Vraag Google Assistent dan om een mop te vertellen. Google zal je een leuke mop vertellen. Elke keer vertelt Google een andere mop. Over het algemeen zijn de moppen erg flauw.

 • Vraag: “Hé Google, vertel een mop!”

2. Google naar Hodor van Games of Thrones vragen

Hodor kennen de meesten ons natuurlijk van het personage uit de wereldbekende serie Game of Thrones. Het enige wat dit personage kan zeggen is ‘Hodor’. Na dit te zeggen tegen de Google Asisstant zal deze het een aantal keer (lees: heel veel keer) herhalen.

 • Vraag: “Hé Google, Hodor”

3. Vraag Google Assistant hoe dieren klinken

Benieuwd hoe een specifiek dier klinkt? Stel dan de vraag wat voor geluid het dier maakt aan Google Assistent. Google zal je vervolgens antwoorden door het dierengeluid te laten horen. Dit kun je vragen van elk diersoort, zelfs een éénhoorn kan Google na doen.

 • Vraag: “Hé Google, wat voor geluid maakt een kat?”

4. Google Assistant kan rappen, of toch niet?

Wat Google hierop antwoord zal je misschien bekend voorkomen. Google is helaas niet in staat om te rappen ze heeft namelijk net een koekje met pindakaas gegeten. Rapper Sjors heeft hier waarschijnlijk gediend als inspiratiebron.

 • Vraag: “Hé Google, kun je rappen?”

5. Laat Google jouw toekomst voorspellen

Benieuwd naar wat er te wachten staat in de toekomst? Tover dan Google Assistent om als je persoonlijke waarzegger! De Google Assistant haalt haar glazen bol te voorschijn en je kunt haar van alles vragen. Let op: Google Asssitent antwoord bij deze vragen enkel op ja/nee vragen.

 • Vraag: “Hé Google, kristallen bol”

6. Vraag Google zichzelf te vernietigen

Google zal zichzelf ‘vernietigen’ in 3 seconden. Google Assistent zal aftellen van 3 naar 0 seconden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de schade van je Google Home speaker (grapje…).

 • Vraag: “Hé Google, self-destruct”

7. Laat Google Assistant voor je zingen op je verjaardag

Perfect voor op verjaardagen: je kunt Google Assistent vragen om de lead te nemen bij het zingen van een verjaardagslied! Verras de jarige Job met een door Google gezongen verjaardagslied.

 • Vraag: “Hé Google, zing een verjaardagsliedje”

8. Gebruik Google Assistant voor het leren van feiten

Ben je altijd wel in voor het leren en ontdekken van nieuwigheidjes of interessante feitjes? Vraag dan Google om feitjes! Google zal elke keer een nieuw feitje vertellen. Wist je bijvoorbeeld de meeste honden 165 verschillende woorden kunnen begrijpen.

 • Vraag: “Hé Google, vertel me een feit”

9. Vraag Google Asssitant je verhalen te vertellen

Kan je niet slapen of wil je wellicht de kids in bed nog laten genieten van een verhaal? Vraag Google Assistent dan om een verhaal te vertellen. Google vertelt je een leuk verhaaltje. Toen ik het aan Google vroeg vertelde ze een verhaal over Hans en Grietje.

 • Vraag: “Hé Google, vertel me een verhaal”

10. Vraag Google voor het spelen van spellen

Ben je helemaal alleen thuis, maar heb je alsnog zin in een leuk interactief spelletje? Geen probleem! Je kunt met Google Assistent samen een spelletje spelen. Er zijn drie verschillende spellen die je kunt spelen.

Weet jij nog meer leuke of interessante vragen die nog ontbreken? Laat het mij dan weten, zodat ik mijn lijst kan aanvullen met grappige vragen voor Google Assistent!

 • Vraag: “Hé Google, ik wil een spel spelen”

11. Kom erachter hoe slim Google Assistant zichzelf vindt

Je kunt de slimme assitant van Google ook vragen hoe slim ze zichzelf vindt. Je krijgt vervolgens een ‘slim’ antwoord op deze vraag.

 • Vraag: “Hé Google, hoe slim ben je?”

12. Vraag Google Assistant of ze jouw gedachten kan lezen

Altijd al een gedachtelezer willen inschakelen om te kijken of het werkt? Je kunt Google Assistant hiernaar vragen, let wel goed op wat je op dat moment denkt…

 • Vraag: “Hé Google, kun je gedachten lezen?” 

13. Benieuwd hoe Google Assistant eruit ziet? Vraag het!

Hoewel we allemaal wel weten hoe de Google Home speaker eruit ziet, zijn we natuurlijk reuze benieuwd naar hoe ‘de stem’ in de speaker er zelf uit ziet.

 • Vraag: “Hé Google, hoe zie je eruit?”

14. Kom erachter of Google Assistant huisdieren heeft

Heeft ze een kat, een hond of misschien wel een hamster? Benieuwd wat voor huisdieren Google Assistant heeft? Vraag dan deze grappige vraag.

 • Vraag: “Hé Google, heb je huisdieren?”

Video: grappige vragen aan Google Assistant met Google Home Mini

Uiteraard hebben we bovenstaande vragen daadwerkelijk gesteld aan Google Assistant. In onderstaande video stelt Rob de vragen aan zijn Google Home Mini speaker.

google nest audio

Populairst: Google Nest Audio

De Google Nest Audio is de populairste smart speaker van Google. Uit de speaker komt prima sound en je kunt meerdere speakers in huis met elkaar koppelen.

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts