LSC Smart Connect op meerdere telefoons gebruiken

Je kunt de LSC Smart Connect op meerdere telefoons gebruiken, handig want zo heeft iedereen in huis toegang tot de slimme apparaten.
LSC smart Connect op meerdere telefoons

Wanneer je met meerdere personen in een huis woont is het handig om het LSC Smart account te delen. In de app kun je extra personen toevoegen aan een huis, zodat deze ook gebruik kunnen maken van dezelfde apparaten. Erg handig wanneer je huis vol hangt met slimme lampen van LSC, door het account te delen kunnen je medebewoners ook dezelfde lampen bedienen. In dit bericht lees je waarom dit interessant is, maar ook hoe de apparaten van LSC Smart Connect op meerdere telefoons gebruikt.

Waarom is het interessant om LSC Smart Connect te delen?

Heb je een huis met slimme apparaten van LSC Smart Connect Action, dan is het handig dat elke bewoner toegang krijgt tot deze apparaten. Zeker wanneer je slimme lampen van LSC Smart Connect hebt, dan wil je dat iedereen de lampen kan bedienen. Door het account te delen met meerdere personen in huis kunnen deze ook de lampen en andere apparaten van LSC Smart Connect bedienen.

 1. Iedereen in huis kan zo de apparaten bedienen
 2. Je hebt een duidelijk overzicht wie toegang heeft tot je slimme apparaten

Naast slimme lampen heeft LSC Smart Connect nog andere apparaten waarbij het handig is om deze te delen met je huisgenoten, denk aan beveiligingscamera’s, de LSC smart Connect videodeurbel, smart plug of een slimme babyfoon.

Hoe koppel je meerdere telefoons met de LSC Smart Connect app?

Om de LSC Smart Connect op meerdere telefoons te gebruiken moet je andere gebruikers uitnodigen. Belangrijk is dat deze personen vooraf ook een account aangemaakt hebben en succesvol ingelogd zijn. Vervolgens kun je onderstaande stappen gebruiken om gebruikers uit te nodigen:

 • Open de LSC Smart Connect app, klik rechtsonder op Profiel en vervolgens op Home-beheer.
 • Druk op Families toevoegen, voer een naam in en stel de locatie in.
 • Ga vervolgens terug naar Home Beheer en klik op het zojuist aangemaakte huis.
 • Klik vervolgens op “Voeg leden toe” en deelde link via mail, WhatsApp of ander medium.
 • Via de link krijgt de persoon een code en kan deze lid worden van jouw huis.
 • De persoon in kwestie, moet vervolgens naar Home-Beheer gaan en daar op Lid worden van een huis klikken.
 • Vervolgens dient de zojuist verkrijgen code ingevoerd te worden, waarna de persoon lid is geworden van een huis.

Naast het toevoegen van personen is het ook heel makkelijk om personen weer uit je huis te verwijderen. Dit kan handig zijn wanneer iemand niet meer bij jou in huis woont of gewoon geen toegang meer hoeft te hebben. Ook dit doe je bij de instellingen onder het kopje Home-beheer. In de afbeelding hieronder zie je nogmaals de stappen hoe je iemand toevoegt aan het LSC Smart Connect systeem.

stappenplan lsc smart connect op meerdere telefoons gebruiken
Zo voeg je meerdere telefoons toe aan LSC Smart Connect

Extra tips: voor meerdere telefoons met LSC Smart Connect

Mocht je een meerdere personen toegevoegd hebben aan het systeem van LSC Smart Connect dan is het belangrijk om te weten dat je personen ook heel makkelijk weer kunt verwijderen. Hieronder hebben we nog enkele tips wanneer je gebruikt maakt van meerdere apparaten in een smart home:

 • Voeg niet zomaar iedereen toe: houdt er rekening mee dat iedereen die je toevoegt toegang heeft tot je apparaten. Voeg daarom niet zomaar iedereen toe aan je huis.
 • Log in met hetzelfde account: ook kun je gewoon met je eigen account inloggen op een andere device. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld ook gebruik maakt van een tablet, je kunt dan gewoon met hetzelfde account inloggen op een ander device. Ook handig wanneer iemand in je huis geen account aan wilt maken, houdt dan wel rekening dat deze persoon ook aan de instellingen kan veranderen.
 • Geen overzicht meer reset dan de heleboel: heb je geen overzicht meer, dan kan het interessant zijn om gewoon het hele systeem te resetten. Bekijk hier een stappenplan hoe je een LSC-lamp reset.
 • Verwijder mensen: in de app kun je ook vrij makkelijk personen verwijderen uit je huis. Ga naar Home-beheer, klik op familie en verwijder zo iemand uit het huis.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts