Hé Google, praat met mijn moeder

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Telecomaanbieder Ben komt met een ijzersterke campagne: Ben er weer. De campagne is gericht op aandacht van ouders voor hun kinderen. Kinderen kunnen de hulp van Google Assistant inschakelen om de aandacht van ouders – die op hun telefoon actief zijn – terug te krijgen.

google assisant ouders aandacht

Foto ter illustratie © Pixabay

In verschillende televisiereclames wordt duidelijk hoe het werkt: na het gebruiken van specifieke spraakcommando’s krijgen desbetreffende ouders een seintje dat hun kind om aandacht vraagt.

“Hé Google, praat met mijn moeder ik ben er ook nog!”

Kinderen kunnen daarvoor de spraakopdracht “Hé Google, praat met mijn moeder, ik ben er ook nog” gebruiken (vader kan ook). Vanaf dat moment helpt Google om de ouders er weer bij te halen. “We zijn zoveel met onze telefoon bezig dat we soms geen oog hebben voor onze kinderen. Terwijl het veel leuker is om aandacht te hebben voor elkaar, toch? Daarom heb ik iets geregeld voor alle kinderen“, aldus de Nederlandse telecomaanbieder op haar website.

Google Assistant wordt geactiveerd als kinderen de spraakopdracht roepen

Om te genieten van deze aandachttrekkende Google Assistant functie, dienen gebruikers Google Assistant op hun smartphone in te stellen. Als deze succesvol ingesteld is, kunnen kinderen de spraakopdracht roepen. De telefoon van de ouders zal op deze spraakopdracht reageren: Google Assistant komt in beeld, waarna al snel de boodschap van Ben naar voren komt: “Hallo. Je hebt ook nog een kind, dus leg mij maar even aan de kant. Het is toch veel leuker om met je eigen kind iets leuks te doen? Zonder afleiding, dus leg mij maar even weg. Je kan toch wel even zonder me?“.

Bekijk de reclame van de Google Assistant functie van Ben hieronder.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *