Innr Smart Plug: een slimme stekker!

Maarten Reijneveld Laatste update: 04-08-2021

Wanneer je een huis vol apparaten hebt die niet smart zijn, zit je natuurlijk niet te wachten op het vervangen van al je spullen om een smart home te realiseren. Nee, dit kan ook gewoon met je huidige apparaten. Hiervoor kun je namelijk een slimme stekker kopen.

unboxing innr smart plug review

Een slimme stekker, ook wel een smart plug genoemd, sluit je aan op je huidige stopcontact. Vervolgens kun je de stekker van een apparaat erin steken, waarna je deze kunt bedienen via je smartphone of het apparaat op afstand aan kunt zetten. Een slimme stekker die er tussenuit springt? De Innr Smart Plug!

Wat is de Innr Smart Plug voor stekker?

De Innr Smart Plug is een slimme stekker met verschillende mogelijkheden. Hetgeen waar ik het meest over te spreken ben, is het feit dat je deze Smart Plug van Innr kunt koppelen met bijvoorbeeld Philips Hue. Eerder schreef ik ook een handleiding voor de Innr Smart Plug koppelen aan Hue.

innr smart plug

Innr Smart Plug kopen?

De mogelijkheden van deze slimme stekker van Innr zelf ervaren? Haal dan zelf deze Innr Smart Plug in huis. Je vindt de stekker helaas niet bij veel zaken, maar wij hebben hem gevonden bij Mediamarkt.nl! Bekijk de slimme stekker en geniet morgen al van de voordelen binnen jouw smarthome.

Functies van de Innr Smart Plug

Uiteraard is het mogelijk om met de Innr Smart plug apparaten slimmer te maken. Daarbij is de smart plug te bedienen via je smartphone. Bekijk hieronder de belangrijkste functies van deze slimme stekker van Innr:

  • Apparaten op afstand aan- en uitzetten: je kunt met deze smart plug van Innr eenvoudig apparaten aan- en uitzetten op afstand. Dit door een koppeling met je smartphone of tablet.
  • Inzicht in energieverbruik: het mooie van de Innr Smart Plug is dat je inzicht krijgt in het energieverbruik van apparaten die erop aangesloten zijn. Je zult versteld staan hoeveel energie een apparaat die op ‘stand-by’ staat nog gebruikt.
  • Koppelen aan diverse apparaten: een van de mooiste functies is de mogelijkheid om de Smart Plug van Innr te koppelen aan diverse andere smart home artikelen. Denk aan slimme verlichting.

Dat laatste is in mijn ogen het meest interessant! Laten we kijken waarmee de slimme stekker van Innr allemaal te koppelen is.

Mogelijke koppelingen met de Smart Plug van Innr

Een ding is zeker met deze smart plug: hij is te koppelen met opvallend veel verschillende apparaten en diensten. Ik heb de mogelijkheden op een rij gezet:

  • Philips Hue: je kunt de Innr Smart Plug perfect gebruiken wanneer jij oudere lampen aan wilt sluiten op je Hue verlichtingssysteem. De plug wordt herkend als een normale Hue lamp, waardoor je hem kunt integreren in bijvoorbeeld scenes.
  • Amazon Alexa: gebruik jij in plaats van Google Home een speaker die voorzien is van Alexa? Dan kun je met deze smart plug ook uit de voeten!
  • Osram Lightify systeem: een ander bekend merk op het gebied van slimme verlichting is Osram Lightify. Je kunt deze slimme stekker daar ook voor gebruiken en integreren in het lichtsysteem.
  • IFTTT: maak jij wel eens gebruik van IFTTT voor het aanmaken van Applets? Er zijn ook koppelingen en acties mogelijk met deze smart plug.

Voordelen van de Innr Smart Plug

Naast alle mogelijke koppelingen zijn er paar voordelen die ik graag met je wil delen. Ik som de mooiste voordelen voor je op:

  • Zeer compact: een slimme stekker is in veel gevallen helaas erg groot. Bij een stopcontact met twee contacten ontkom je er dan niet aan dat een ander stopcontact niet meer bereikbaar is. De Innr Smart Plug is opvallend compact en wordt zelfs ‘een van de compactste slimme stekkers van dit moment genoemd.
  • Combitabel met de belangrijkste producten/diensten: ook is een groot voordeel dat deze stekker met ontzettend veel diensten en apparaten te koppelen is. In veel gevallen is een slimme stekker te koppelen met een specifiek merk of smart home protocol. Niet bij deze stekker!
  • Relatief lage prijs: daarbij is het ook een goede keuze bij een klein budget. Voor de meeste smart plugs met dezelfde eigenschappen als deze, ben je al snel zo’n € 50,- kwijt. De Innr Smart Plug kun je daarentegen al voor € 29,99 kopen.

Specificaties van de slimme stekker

Benieuwd naar onder andere de afmetingen van de stekker, of met welk WiFi-standaard deze Innr Smart Plug werkt? In onderstaande tabel heb ik de belangrijkste specificaties verzameld.

Innr Smart Plug specificatieInformatie
WiFi standaardWireless A
Bereik50 meter
Besturingssysteem voor appiOS / Android
Afmeting4.5 cm(b) x 7.0 cm(h) x 4.5 cm(d)

 Aanbieding! 
klikaanklikuit slimme stekker

Slimme stekker KlikAanKlikUit scherp geprijsd!

Check hier een scherpe deal op de slimme stekker van KlikAanKlikUit. Een smart plug van het merk KlikAanKlikUit waarmee je apparaten op een slimme manier kunt bedienen.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.