Eufy deurbel installeren

Eufy deurbel installeren is vrij makkelijk, hieronder lees je hoe je dit zelf kunt doen.
eufy deurbel installeren

Heb je een slimme deurbel van Eufy aangeschaft? Of overweeg je om er eentje te bestellen? Dan kan het erg van pas komen om te weten hoe het installatieproces er uit ziet. In deze blog lees je de verschillende redenen om zo’n slimme deurbel te kiezen, wat de verschillende stappen zijn voor installatie en welke instellingen van pas kunnen komen.

Waarom zou je een Eufy deurbel installeren?

Ten opzichte van een “normale” deurbel zijn er vele voordelen bij het hebben van een slimme deurbel. Bij alle deurbellen van Eufy komen deze dan ook naar voren. In onze optiek zijn dit de grootste voordelen voor het installeren van een slimme deurbel van Eufy:

 1. Je huis is beter beveiligd: De camera zorgt er in combinatie met de ingebouwde bewegingssensor voor dat bezoekers altijd worden gesignaleerd en vastgelegd. Wel zo’n prettig idee!
 2. Je weet altijd wie er aan je deur staat: Waar je ook bent, via je telefoon kun je zien wie er aan je deur staat. Bovendien is er ook sprake van een aanwezige gezichtsherkenning.
 3. Je kunt bezoekers altijd te woord staan: Ook als je niet thuis bent, kun je via de app het gesprek aangaan met mensen die er voor je deur staan.

Al met al genoeg redenen om over te gaan op een slimme deurbel. Toch meer weten over wat er nu allemaal kan met zo’n deurbel van Eufy? Zie dan onze Eufy deurbel pagina.

Eufy video Doorbell Slim

Eufy Slim – Geen basisstation nodig

De Eufy Doorbell Slim is de goedkoopste deurbel van Eufy en werkt zonder basisstation. Beelden kun je opslaan met een geheugenkaartje.

Eufy deurbel installatie

Eenmaal de Eufy deurbel in huis? Dan is het tijd voor de installatie! Alhoewel het ook mogelijk is om de Eufy deurbel bedraad aan te sluiten, nemen we je in dit geval mee in de nodige stappen om de draadloze variant te installeren. Het gaat als volgt:

 1. Sluit de Homebase aan op netstroom en ethernet
 2. Download de Eufy Security app op je telefoon
 3. Creëer een account en/of log in
 4. Ga naar ‘Apparaat toevoegen’ en installeer de Homebase
 5. Ga weer naar ‘Apparaat toevoegen’ en installeer de slimme deurbel
 6. Kies de juiste plek voor je videodeurbel, op minimaal 1,2m hoogte
 7. Indien nodig: Boor twee gaten en vul deze met pluggen (afhankelijk van materiaal)
 8. Schoef de montagebeugel vast (eventueel samen met de 15° wig)
 9. Zorg dat je deurbel is opgeladen en klik deze vast
 10. Klaar!

Eufy deurbel bedraad aansluiten

Het installeren van een draadloze slimme deurbel is aanzienlijk makkelijker dan het aansluiten van een bedrade variant. Mocht je toch de deurbel bedraad aansluiten, bijvoorbeeld omdat je liever niet regelmatig de batterij wilt vervangen, lees dan hier hoe je dat voor elkaar krijgt:

Eufy deurbel instellingen

Eenmaal geïnstalleerd, zijn er diverse instellingen waarmee je jouw slimme deurbel geheel naar voorkeur in kunt stellen. Denk hierbij aan gezichtsherkenning, de deurbeltoon en de mate van bewegingsdetectie. Dit alles is in te stellen via de Eufy Security app, lees hier hoe je de Eufy deurbel kunt instellen.

eufy deurbel dual

Nieuw: Eufy Doorbell Dual

De Eufy Doorbell Dual is een unieke deurbel met twee camera’s. Met dit model kun je ook pakketjes bekijken die achter gelaten zijn bij de voordeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
olisto

Olisto

Olisto is een zeer interessante software/applicatie die je kunt gebruiken voor het automatiseren van processen binnen jouw smart…
Lees meer