Eufy Google home koppelen

Koppel de Eufy Deurbel met Google Home om het beeld van de slimme deurbel op de Nest Hub te bekijken.
Eufy Google Home koppelen

Heb je een slimme deurbel van Eufy? Dan loop je een aantal mooie opties mis als je deze nog niet aan je Google Home hebt gekoppeld. Op deze pagina lees je daarom hoe je Eufy verbindt met de Google Home app en wat daar de voordelen van zijn. Ook ga ik in op de combinatie van Eufy en de Google Nest Hub én een aantal handige Eufy Google Home commands.

  Hoe Eufy koppelen met Google Home

  Het uitgangspunt van de verschillende apparaten (slimme deurbellen en camera’s) van Eufy is de Eufy Security app, welke centraal staat bij de installatie van je apparaten. Naast deze app biedt ook de Google Home app wat extra mogelijkheden, waardoor de koppeling hiermee ook zeker de moeite waard is. Het koppelen van Eufy met Google Home doe je als volgt:

  1. Zorg dat je deurbel of camera gekoppeld is in de Eufy Security app
  2. Open de Google Home app
  3. Druk linksboven op het ‘+’ icoon
  4. Ga naar ‘apparaat instellen’ en druk op ‘werkt met Google’
  5. Kies ‘Eufy Security’ in de lijst en log in met je account
  6. Volg de instructies op je scherm
  7. Je Eufy apparaat is nu te vinden onder ‘apparaten’ in de Google Home app
  Stappen Eufy met Google Home koppelen
  google nest mini twee pack

  Google Nest Mini’s

  De Google Nest Mini’s zijn erg handig in combinatie met de slimme deurbellen van Eufy. Waar je ook bent in huis, de Nest Mini zorgt ervoor dat je het direct weet als er iemand voor de deur staat.

  Waarom Eufy met Google Home koppelen interessant is

  Er zijn verschillende redenen waarom het koppelen van Eufy deurbel aan Google Home erg interessant kan zijn, met name wanneer je ook andere slimme apparaten in huis hebt. De samenwerking van deze slimme apparaten brengt namelijk leuke opties met zich mee, dit zijn de voornaamste:

  • Je Google Nest speakers kunnen als bel gebruikt worden: Wanneer je één of meerdere Google Nest speakers in huis hebt, kunnen deze je op de hoogte stellen als er iemand voor de deur staat. Vooral handig als je meerdere speakers in verschillende ruimtes hebt.
  • Je hebt de mogelijkheid om Eufy beelden naar schermen te casten: Door koppeling met de Google Home app kunnen de beelden van je Eufy apparaat live gecast worden naar verschillende schermen. Denk hierbij aan je Google Nest Hub of televisieschermen met een Chromecast.
  • Je kunt je Eufy deurbel of camera met stemcommando’s bedienen: Bovenstaande voordelen komen vooral tot hun recht wanneer je met een simpel commando je Google speaker het werk laat doen. “Hey Google, cast het beeld van de Eufy Video Deurbel naar de televisie.”

  Eufy gebruiken op Google Nest Hub

  De allerbeste integratie van Eufy met Google Home is de bediening op de Google Nest Hub. Indien je Eufy middels de bovenstaande stappen gelinkt hebt aan je Google Home app, dan verschijnt je deurbel of camera automatisch op je Nest Hub. Het beeld zet je eenvoudig aan via een commando, of op je display via Google Assistant → ‘Home Control’ → ‘Eufy deurbel’. Houdt wel rekening met lange laadtijden voordat de stream eenmaal weergeven wordt!

  Eufy Google Home commando’s

  Op dit moment is er via Google Home commando’s slechts één functie mogelijk voor je Eufy apparaat, namelijk het streamen van het beeld naar verschillende schermen. Eufy liet op haar website wel weten bezig te zijn met verschillende nieuwe Google Assistant functies, maar voor nu is dit het commando waar we het mee moeten doen:

  • “Hey Google, cast het beeld van Eufy naar [naam scherm]”
  google nest hub

  Google Nest Hub

  De Google Nest Hub is ideaal in combinatie met de deurbellen en camera’s van Eufy. De slimme hub volgt bijvoorbeeld commando’s op en kan je beelden live weergeven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Related Posts
  nest met google home koppelen

  Nest met Google Home koppelen

  ▲ Afbeelding ter illustratie © Pixabay Steeds vaker kiest men voor een slimme thermostaat of bieden zelfs energieleveranciers deze mogelijkheid aan.…
  Lees meer