Smartwatch voor iPhone en Android

smartwatch voor iphone en android

Met een smartwatch geniet je van ontzettend veel voordelen. Zo hoef je niet meer je smartphone uit je broekzak te halen bij elke melding en kun je tegenwoordig zelfs voice opdrachten inspreken middels het slimme horloge. Het is dan echter wel noodzaak om een smartwatch te vinden die te koppelen is met jouw smartphone. Hierbij is vaak het model van jouw toestel belangrijk om te bekijken, evenals de software waar jouw telefoon op draait. In deze blog zet ik wat modellen op een rij die zowel voor iPhone als Android toestellen mogelijk zijn. Vind de juiste smartwatch voor iPhone en Android met mijn tips!

Waarom een smartwatch voor iPhone én Android?

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarbij het reuze handig kan zijn om op zoek te gaan naar een slim horloge die zowel met een iPhone als met Android gekoppeld kan worden. Ik zet wat interessante situaties op een rij:

  • Je wilt overstappen van telefoon: ben je nog niet helemaal zeker of je volgend jaar nog steeds een iPhone hebt? Dan kan het zeker slim zijn om een smartwatch te kopen die voor beide platformen geschikt is.
  • Je hebt een Android tablet en een iPhone: het kan zijn dat je een tablet hebt van Android en een smartphone van Apple. In deze situatie wil je natuurlijk wel beide apparaten koppelen met je smartwatch. Met een smartwatch voor iPhone en Android kan dit probleemloos.
  • Je hebt een andere werktelefoon: en natuurlijk kun jij ook twee telefoons hebben. Een voor privé en een voor je werk. Wanneer beide smartphones verschillen in Android en iPhone/iOS, dan kun je ook het best kiezen voor een smartwatch die met beide werkt.

Samsung smartwatch voor iPhone en Android

Wanneer je op zoek bent naar een slim horloge wat goed met beide software platformen gekoppeld kan worden, kun je in mijn ogen het best kiezen voor een smartwatch van Samsung. Deze slimme horloges kun je eenvoudig koppelen met Android en met iPhone toestellen.

In ons onderzoek naar de beste smartwatch hebben we onder andere naar de koppelingen gekeken, daarnaast raad ik je wel aan om goed te kijken vanaf welke modellen de koppeling mogelijk is. Bij veel smartwatches zijn koppelingen vaak mogelijk vanaf specifieke modellen (denk bijvoorbeeld aan een iPhone 5s of hoger).

samsung gear s3 frontier smartwacht

Mijn aanbeveling: Samsung Gear S3 Frontier smartwatch

Een van de betere smartwatches op dit moment is de Gear S3 Frontier van Samsung in mijn ogen. Het horloge is eenvoudig te koppelen met zowel iPhone toestellen als Android smartphones. Hierdoor kun je hem voor beide perfect gebruiken als verlengstuk van je smartphone. De smartwatch is voorzien van de laatste technologieën en ziet er onwijs mooi uit.

Bekijk

Belangrijke eigenschappen van deze smartwatch:

  • Geschikt voor iPhone en Android
  • Met GPS
  • Met Hartslagfunctie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Speakers rechtstreeks op tv aansluiten

Speakers rechtstreeks op tv aansluiten

Niet alle luidsprekers kunnen rechtstreeks aan je televisie worden gekoppeld, in veel gevallen is een versterker noodzakelijk. Er zijn echter voldoende mogelijkheden om je luidsprekers direct met je televisie te verbinden.
Lees meer
Google Home wekker

Google Home wekker

De slimme speakers van Google Home zijn ideaal om uiteenlopende tools te benutten en verschillende slimme apparaten in…
Lees meer