Slimme deurbel zonder camera: dit moet je weten!

slimme deurbel zonder camera

▲ Een slimme deurbel zonder camera © Canva

Een slimme deurbel zonder camera, je kan je afvragen wat er dan nog slim aan is of wat de waarde van het smart home product is. Die waarde is er zeker nog, een slimme deurbel is niet alleen slim vanwege de camera optie maar misschien nog wel slimmer doordat je het vanaf een afstand kunt bedienen.

Voordelen slimme deurbel zonder camera

De grote vraag is: wat kun je met een slimme deurbel zonder camera? Veel functies die een slimme video deurbel heeft vind je ook terug bij de audio deurbel. Maar er zijn een aantal voordelen van de audio deurbel ten opzichte van de slimme video deurbel. De voordelen van een slimme deurbel zonder camera zetten we hieronder op een rij:

  • Je beschermt de privacy van jezelf maar ook die van jouw buurtbewoners doordat je geen camera hebt die videobeelden opneemt.
  • Een audio deurbel is goedkoper dan een deurbel met camera. Je bespaart dus op de aanschafkosten.
  • Een audio deurbel verbruikt minder stroom en internet dan een video deurbel aangezien er geen videobeelden live op je telefoon getoond moeten worden.
  • Bij een deurbel zonder camera heb je vaak direct alle functies beschikbaar. Bij een video deurbel komen er vaak extra kosten bij wanneer je een aantal extra functies wilt gebruiken.

Drukknop als slimme deurbel zonder camera

Naast dat je een slimme deurbel zonder camera los kunt kopen en installeren is het ook een optie om een drukknop te gebruiken als slimme deurbel. Je kunt dan zelf een drukknop ophangen bij je deur en deze combineren met een deurbel(gong) waardoor je een volledige deurbel-installatie hebt. Je kan dan door heel je huis de deurbel horen afgaan. Wanneer je de drukknop koppelt aan een internet control station dan kan je ook instellen dat je een melding ontvangt wanneer iemand aanbelt. Op deze manier heb je een slimme deurbel door middel van een drukknop.

Een voorbeeld van een merk die dit aanbiedt is KlikAanKlikUit (KaKu). KaKu biedt een draadloze drukknop voor deurbellen aan en heeft daarnaast een mobiele & plug-in deurbel die fungeren als deurbel gong. Op deze manier kan je de drukknop gebruiken als slimme deurbel. Wanneer je de drukknop koppelt met een internet control station zoals de ICS-2000 van KaKu kun je meldingen ontvangen op je smartphone wanneer er op de drukknop gedrukt wordt. Hierdoor wordt de deurbel helemaal slim!

klikaanklikuit draadloze slimme deurbel wit

KlikAanKlikUit draadloze slimme deurbel wit

Een draadloze deurbel voor een goedkope prijs van het merk KlikAanKlikUit. De slimme deurbel is gemakkelijk te installeren en werkt op batterij.

LET OP! Je hebt een ontvanger (gong) nodig om deze deurbel te gebruiken. En om de deurbel echt optimaal te gebruiken is een ICS-2000 aan te raden.

Bekijk Meer info

klikaanklikuit draadloze slimme deurbel zwart

KlikAanKlikUit draadloze slimme deurbel zwart

Deze draadloze slimme deurbel van KlikAanKlikUit is in de kleur zwart en werkt net als de bovenstaande op batterij.

LET OP! Je hebt een ontvanger (gong) nodig om deze deurbel te gebruiken. En om de deurbel echt optimaal te gebruiken is een ICS-2000 aan te raden.

Bekijk Meer info

In de video hieronder wordt uitgelegd hoe de slimme deurbel zonder camera werkt:

https://youtube.com/watch?v=FAgewnCDxik%3Ffeature%3Doembed
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
smart-home-xiaomi

Smart Home Xiaomi

▲ Robotstofzuiger van Xiaomi © Pexels Smart home merken springen vandaag de dag als paddenstoelen uit de grond. Voor…
Lees meer
bluetooth speaker koppelen aan laptop

Bluetooth speaker koppelen aan laptop (computer)

Hoe kun je op makkelijke wijze een JBL bluetooth speaker verbinden met een laptop? Deze vraag krijgen we zo vaak te horen dat we besloten hebben om er een compleet artikel aan te wijden. Ontdek hoe jij een bluetooth speaker kunt koppelen met een computer: zowel voor Windows als MacOS.
Lees meer