Innr Buitenverlichting Review

buitenverlichting innr

▲ Innr buitenspotjes © Smarthomeweb

Innr heeft twee gave nieuwe buitenlampen geïntroduceerd, Innr spotslights en een Innr Smart Outdoor Flex light. Beide lampen hebben we uitgetest en in dit bericht lees je wat wij van deze lampen vonden!

In dit bericht lees je hoe wij de Innr buitenverlichting vonden, zo vertellen we je graag meer over de buitenspots en de buitenslang van Innr. Beide lampen kunnen op een slimme manier bediend worden en zijn te koppelen met het systeem van Hue. Een perfecte aanvulling voor je slimme verlichting, want deze Innr lampen zijn ook een stuk goedkoper dan die van Philips Hue.

De slimme buitenspots van Innr

slimme buitenspots innr

Op de bovenstaande foto zie je een set met de nieuwe Innr spots. De spots worden geleverd in een set van drie, die je uit kunt breiden tot maximaal vijf spots die totaal een lengte van 35 meter uit elkaar kunnen staan. Ook kunnen de spots in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren branden wat direct zorgt voor een gezellig sfeertje.

Omdat wij zelf ook al gebruik maken van het Hue systeem hebben we de lampen gekoppeld met de Hue bridge. Ook dit was vrij simpel te doen, stekker erin en via de Hue app de lampen koppelen aan een ruimte (tuin). Op de foto is te zien dat de spots in de grond geprikt zijn met een prikstok, maar je kunt de spots ook via het beugeltje ergens aanhangen. Ook worden er handige staafjes bijgeleverd waarmee je de spots kunt verhogen in lengte, zoals je ook kunt zien op de foto.

Overige specificatie Innr buitenspots:

 • Lengte tussen spots 2 meter
 • Communicatie protocol: Zigbee Lightlink
 • Schijnhoek: 45 graden
 • Kleuren: spots kunnen in 16 miljoen verschillende kleuren branden
 • Prijs set van drie spots: € 139,99

Innr Smart Outdoor Flex light

innr lichtstrip voor buiten

Ook de Innr Smart Outdoor Flex light hebben we direct kunnen installeren via het systeem van Hue. Daarna zijn we op zoek gegaan naar een leuke plek om de strip te installeren. In totaal is de slimme lichtstrip zo’n vier meter lang en wordt deze geleverd met handige klemmetjes waarmee je de slang op een stevige manier kunt bevestigen. Op allerlei manieren kun je de strip bevestigen, zo kun je de strip zelfs op zijn kop hangen.

Overige specificaties Innr Smart Outdoor Flex light:

 • Vier meter lang, maar is ook te verkrijgen in twee meter variant.
 • Communicatie protocol: Zigbee Lightlink
 • Waterdicht, dus geschikt voor buiten.
 • Wordt geleverd met handige klemmetjes, hierdoor is de strip makkelijk te bevestigen.
 • Kleuren: lichtstrip kan in 16 miljoen verschillende kleuren branden
 • Prijs: € 99,99

Waarom zijn deze slimme buiten lampen zo handig?

Het mooie van slimme buiten verlichting is dat je deze op een slimme manier kunt bedienen. Het is niet alleen het aanzetten van de lampen via een app, maar het is pas slim wanneer je dit automatische doet. Zo kun met timers bijvoorbeeld standaard instellen wanneer de verlichting aan moet gaan en wanneer deze ook weer uit moet gaan.

Wat we van deze lampen mooi vinden is dat ze ook nog in kleur kunnen branden. Met feestjes is dat ideaal, maar ook gewoon wanneer je lekker even wilt relaxen in de tuin. Het zorgt direct voor een leuke sfeer en het ziet er ook gewoon mooi uit. Met de spots kun je echt bepaalde stukken, bomen of planten mooi uitlichten en met de lichtstrip creëer je in een bepaald deel een mooie sfeer.

Beide lampen zijn waterdicht en buiten te gebruiken, wat je waarschijnlijk al verwacht had. Ook zijn de lampen vrij makkelijk te installeren, zonder dat je echt lampen hoeft in te graven en elektriciteit hoeft aan te leggen. Wel is het belangrijk dat je een goede en stabiele wifi verbinding hebt achter in de tuin, maar dit is vrij makkelijk op te lossen met een wifi mesh systeem.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe outdoorproducten van Innr zullen in juni dit jaar te koop zijn. Naast de 4 meter lichtstrip zal er ook een 2 meter lichtstrip beschikbaar zijn en is het mogelijk om losse spotjes te bestellen. In het rijtje hieronder vind je de prijzen per product:

 • Smart Outdoor Flex Light 2 meter: € 59,99
 • Smart Outdoor Flex Light 4 meter: € 99,99
 • Smart Outdoor Spot Light 3 spotjes: € 139,99
 • Smart Outdoor Spot, 1 losse spot: € 34,99

Ons oordeel en wat vinden wij handig?

Het fijne van de lampen van Innr vinden we dat deze ook makkelijk te koppelen zijn met het systeem van Hue, daarnaast is het ook mogelijk om een koppeling te maken met Samsung SmartThings, Amazon Echo Show of de Echo Show Plus en natuurlijk de bridge van Innr zelf. Door de lampen te koppelen met het systeem van Hue kun je daarna Hue ook koppelen met Google Home, zodat je de lampen ook nog met spraak kunt bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts