Yale lanceert twee nieuwe slimme beveiligingscamera’s

nieuwe yale slimme camera

▲ © Yale

Yale heeft het Smart Living assortiment uitgebreid met twee slimme camera’s. Het gaat om een Smart Home All-in-One buitencamera en een Smart Home WiFi camera voor binnen. De camera’s zijn voorzien van bewegingsmelders, maken live meekijken mogelijk en sturen notificaties via de Yale view-app. Opvallend is dat de buitencamera voorzien is van een sirene en een felle lamp om ongewenste bezoekers af te schrikken.

Nieuwe Yale camera’s voor binnen en buiten

Yale lanceert zowel een camera voor binnen als een camera voor buiten. Deze slimme beveiligingscamera’s kunnen eenvoudig gekoppeld worden met je smartphone, waarna je notificaties kunt ontvangen en altijd live mee kunt kijken. De camera’s kunnen zelfstandig werken, maar kunnen ook makkelijk gekoppeld worden met ander Yale Smart Living producten, bijvoorbeeld de slimme deursloten.

Yale Smart Home All-in-One camera

Van de twee nieuwe camera’s is de Smart Home All-in-One camera een slimme beveiligingscamera die zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. De camera maakt het mogelijk om live beelden te kijken in Full HD (1080p), realtime gesprekken te voeren en is voorzien van een bewegingsmelder. De camera is volledig te bedienen via de Yale View-app.

Opvallend is dat deze nieuwe camera van Yale voorzien is van een felle lamp én een sirene. De sirene levert een maximaal geluidsniveau van 110dB.Wanneer je een notificatie krijgt van beweging en ongewenste bezoekers wilt afschrikken, kun je ze hiermee ‘in de spotlights’ zetten. De behuizing van de buitencamera heeft beschermingsgraad IP65, wat hem goed weerbestendig maakt.

smart home all in one camera yale

Yale Smart Home WiFi binnencamera

yale binnencamera

Speciaal voor binnen komt Yale ook met een oplossing: de Smart Home WiFi binnencamera. Met deze slimme beveiligingscamera kun je ook live meekijken, gesprekken voeren. Ook dit model is voorzien van een (optionele) bewegingsmelder, die een notificatie stuurt wanneer jij niet thuis bent.

De Smart Home Wifi binnencamera is beschikbaar in twee varianten: Full HD 1080p of HD 720p. De opslag van videobeelden gaat in tegenstelling tot veel andere camera’s niet via de cloud, maar worden opgeslagen op een SD kaartje wat gebruikers zelf kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts