Yale ENTR®: het nieuwe slimme deurslot

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Yale heeft een nieuw product aangekondigd: de Yale ENTR. Het gaat om een slim deurslot van Yale wat op vier verschillende manieren te openen is: via een smartphone, vingerafdruk, pincode of afstandsbediening. Op die manier vergeet je nooit meer de deur af te sluiten en kun je op afstand via de ENTR®-app altijd je deur bedienen.

slim deurslot yale

Het nieuwe slimme deurslot van Yale © Yale

Yale ENTR® is een elektronische motorcilinder

Het nieuwe slimme deurslot van Yale is een elektronische motorcilinder die aan de binnenzijde van de deur bevestigt wordt. De huidige cilinder de deur dient vervangen te worden door de elektronische cilinder, waarna de deur eenvoudig te bedienen is en een sleutel niet meer nodig is. Het slimme deurslot is te openen op de volgende manieren:
  • Via een smartphone
  • Met een vingerafdruk
  • Met behulp van een pincode
  • Door een afstandsbediening

Slim deurslot is eenvoudig te installeren

slim deurslot yale binnenzijde

Het slimme deurslot van Yale komt aan de binnenzijde van de deur.

Opvallend is de makkelijke installatie en montage van het nieuwe deurslot. De Yale ENTR® past volgens Yale zelf op bijna elke deur; daarbij zijn de stappen om het slimme deurslot te installeren zeer makkelijk.

Een belangrijke factor bij de keuze voor slimme deursloten is het checken van veiligheidscertificaten. Bij de ENTR van Yale zit dit goed: de cilinder voldoet aan de hoogste veiligheidseisen (Nemef SKG***).

Bepaal zelf wie er naar binnengaat en bedien 24/7

Dankzij de ENTR®-app kunnen gebruikers eenvoudig ‘sleutels’ aanmaken en deze toewijzen aan specifieke personen. Hierdoor is er geen sprake meer van reservesleutels of geen zicht meer hebben wie wel of geen toegang heeft tot de woning.

Daarbij kunnen gebruikers 24/7 de deur bedienen via de applicatie, waar zij ook zijn. Een mooie extra is de notificatie die gestuurd worden als de deur geopend of gesloten wordt. De ENTR®-app is beschikbaar voor iOS en Android.

Mooie uitbreiding van productportfolio van Yale

De toevoeging van slimme deursloten is een mooie toevoeging voor Yale. Het bedrijf staat bekend om sloten en sinds enige tijd haar slimme beveiligingsproducten als complete alarmsystemen en WiFi camera’s. Het nieuwe slimme deurslot van Yale is een mooie toevoeging.
Bekijk onderstaande video voor meer informatie over Yale ENTR, waar Yale op grappige wijze ‘6 coole dingen’ laat zien met het nieuwe slimme deurslot.

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.