Home » Smart home nieuws » Yale ENTR®: het nieuwe slimme deurslot

Yale ENTR®: het nieuwe slimme deurslot

slim deurslot yale

 Het nieuwe slimme deurslot van Yale © Yale
Robbert Tigchelaar · 14 januari 2019

Yale heeft een nieuw product aangekondigd: de Yale ENTR. Het gaat om een slim deurslot van Yale wat op vier verschillende manieren te openen is: via een smartphone, vingerafdruk, pincode of afstandsbediening. Op die manier vergeet je nooit meer de deur af te sluiten en kun je op afstand via de ENTR®-app altijd je deur bedienen.

Yale ENTR® is een elektronische motorcilinder

Het nieuwe slimme deurslot van Yale is een elektronische motorcilinder die aan de binnenzijde van de deur bevestigt wordt. De huidige cilinder de deur dient vervangen te worden door de elektronische cilinder, waarna de deur eenvoudig te bedienen is en een sleutel niet meer nodig is. Het slimme deurslot is te openen op de volgende manieren:

  • Via een smartphone
  • Met een vingerafdruk
  • Met behulp van een pincode
  • Door een afstandsbediening

Slim deurslot is eenvoudig te installeren

slim deurslot yale binnenzijde

Het slimme deurslot van Yale komt aan de binnenzijde van de deur.

Opvallend is de makkelijke installatie en montage van het nieuwe deurslot. De Yale ENTR® past volgens Yale zelf op bijna elke deur; daarbij zijn de stappen om het slimme deurslot te installeren zeer makkelijk.

Een belangrijke factor bij de keuze voor slimme deursloten is het checken van veiligheidscertificaten. Bij de ENTR van Yale zit dit goed: de cilinder voldoet aan de hoogste veiligheidseisen (Nemef SKG***).

Bepaal zelf wie er naar binnengaat en bedien 24/7

Dankzij de ENTR®-app kunnen gebruikers eenvoudig ‘sleutels’ aanmaken en deze toewijzen aan specifieke personen. Hierdoor is er geen sprake meer van reservesleutels of geen zicht meer hebben wie wel of geen toegang heeft tot de woning.

Daarbij kunnen gebruikers 24/7 de deur bedienen via de applicatie, waar zij ook zijn. Een mooie extra is de notificatie die gestuurd worden als de deur geopend of gesloten wordt. De ENTR®-app is beschikbaar voor iOS en Android.

yale entr kit slim deurslot

Kooptip: Complete Yale ENTR Kit (wit)

Als je op zoek bent naar een slim deurslot, kan de keuze voor de Yale ENTR® een goede stap zijn. Het slimme deurslot vind je bij verschillende zaken, waarbij we bij Bol.com een interessante kit tegen zijn gekomen. Het pakket is voorzien van de cilinder, een afstandsbediening en twee noodsleutels.

Mooie uitbreiding van productportfolio van Yale

De toevoeging van slimme deursloten is een mooie toevoeging voor Yale. Het bedrijf staat bekend om sloten en sinds enige tijd haar slimme beveiligingsproducten als complete alarmsystemen en WiFi camera’s. Het nieuwe slimme deurslot van Yale is een mooie toevoeging.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over Yale ENTR, waar Yale op grappige wijze ‘6 coole dingen’ laat zien met het nieuwe slimme deurslot.

Foto’s: Yale 

Meer smart home nieuws

smarthomeweb geeft prijzen weg
google nest hub netflix
Xiaomi Ecosystem Product Launch
google nest hub review
wat kun je met een google nest hub