Stream wat je wilt met de Xiaomi Mi TV Stick

xiaomi mi tv stick

▲ De Mi TV Stick met afstandsbediening © Xiaomi

Met de Xiaomi Mi TV Stick maak je van een normale TV binnen een aantal secondes een Smart TV. En anders dan een chromecast is de Stick van Xiaomi ook nog is draadloos en klein van formaat. Je installeert de beschikbare apps zoals Netflix, Videoland en Disney plus op de stick, en je geniet eenvoudig en gemakkelijk van je favoriete film of serie.

Wat kan je met de Xiaomi Mi TV Stick

Met de Xiaomi Mi TV Stick stream je waar en wanneer je wilt, je tovert elke normale TV om in een Smart TV. De Stick heeft een HDMI uitgang en zal je in de HDMI ingang van je televisie moeten pluggen om daarna te gebruiken. Via verschillende apps zoals Netflix, Videoland en Disney Plus kan je dan films en series kijken, deze kan je downloaden via de Google Play Store. Daarnaast is het ook mogelijk om te casten via je smartphone en zo video’s te bekijken.

Je bedient de Xiaomi Mi TV Stick met een afstandsbediening, dit kan door het gebruiken van de knoppen op de afstandsbediening of door de spraakassistent die in de afstandsbediening zit te gebruiken. De afstandsbediening ondersteunt namelijk zoekopdrachten dankzij Google Assistant. Je hoeft dus niet volledig te typen wat je zoekt maar kunt het gewoon met een spraakopdracht doen.

Dankzij de compactheid en het makkelijk installeren is de Stick van Xiaomi ideaal om mee te nemen. Je kunt de Mi Stick eenvoudig meenemen naar vrienden of familie zonder dat je veel draden en lompe apparaten mee moet nemen.

xiaomi mi tv stick product

Xiaomi Mi TV Stick – Zwart

Dankzij de Stick van Xiaomi kan je waar en wanneer je wilt Netflix, Videoland, Disney Plus of andere streamingsdiensten streamen. Door de ingebouwde chromecast kan je ook video’s casten vanaf je smartphone.

Bekijk Meer info

Handig: Mi TV Stick Ziggo Go

Handig is dat op de Xiaomi Mi TV Stick standaard Ziggo Go staat in de Play Store, je kunt direct de Ziggo Go app gebruiken via de Mi Stick. Je vindt de Ziggo Go app door via de afstandsbediening in het menu te zoeken of door middel van een spraakopdracht te geven. Als dit beide niet wilt lukken is er ook nog een oplossing dankzij de ingebouwde chromecast. Je kunt via je smartphone of tablet de Ziggo Go app casten naar de Mi TV Stick om zo op je televisie de Ziggo Go app te kunnen bekijken.

Verschillen tussen de Mi TV Stick en Chromecast

De Mi TV Stick lijkt erg op een chromecast maar is toch net wat anders, er zijn een aantal punten waarop de Stick van Xiaomi en een normale chromecast van elkaar verschillen. Dit zijn de verschillen tussen de Xiaomi Mi TV Stick en een chromecast:

  • De Xiaomi stick is draadloos terwijl je bij een chromecast altijd draden moet aansluiten.
  • De Mi TV Stick heeft een afstandsbediening en is te bedienen met spraakbediening, een chromecast daarentegen heeft geen afstandsbediening en spraakbediening.
  • Een chromecast is een stuk duurder dan de TV Stick van Xiaomi die een ingebouwde chromecast heeft.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
lsc smart connect video deurbel

Handig: LSC deurbel gong

Koppel een LSC deurbel gong aan je slimme deurbel om op elke kamer het geluid van je deurbel te horen, handig wanneer je bijvoorbeeld op een bovenverdieping het geluid van je deurbel wilt horen.
Lees meer