Witte Nuki editie en een nieuwe handige Power Pack

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Nuki komt met een paar nieuwe updates, zo is onder ander het slimme slot nu ook te verkrijgen in een witte kleur. Verder is er ook een handige accu ontworpen die het slot voorziet van stroom voor ongeveer 12 maanden.

witte nuki smart lock

Limited Edition van het Nuki slot © Nuki

Witkleurige Limited Edition slot van Nuki

Nuki komt met een wel hele gave update en introduceert in oktober een Limited Edition Nuki slot in een witte kleur. Vanwege de feedback van de gebruikers van het Nuki slot heeft Nuki een speciale witkleurige Limited Edition slot ontwikkeld. Het slot wordt aangeboden in een set met een witte Nuki Bridge, witte Nuki Power Pack en natuurlijk een witte Smart Lock 2.0. Het complete pakket is nu te reserveren via de website van Nuki en wordt in oktober geleverd. Ook de prijs van deze limited edition is aantrekkelijk, want dit pakket is net zo duur als een normale combo-pack (€ 399,-).

Naast dat het witte slot er mooi uitziet is dit witte slot vooral ontwikkeld zodat deze goed past in een wit interieur. Mocht je bijvoorbeeld een wit interieur hebben en je plaatst het huidige zwarte slimme slot dan valt deze enorm op. Het witte slot zorgt dat deze minder aanwezig is en zo beter in de ruimte past. Reserveer hier de witte Nuki Limited Edition en wees er snel bij want er worden een beperkt aantal geleverd.

Nuki Power Pack: 2x meer capaciteit

nuki power pack

Hoewel het standaard Nuki slot alleen werkte met vier losse baterijen is het nu ook mogelijk om voor de het slot een accu te bestellen. Nuki heeft namelijk een nieuwe Nuki Power Pack ontwikkelt die 2 keer meer capaciteit moet hebben dan de losse batterijen. Volgens Nuki zelf moet een volle Power Pack het slot zelfs 12 maanden kunnen voorzien van stroom. Deze Power Pack is voorzien van twee USB-poorten en is compatibel met alle Smart Lock generaties.

Via de Nuki-app kun je de status van de Power Pack bekijken en krijg je een melding wanneer het batterijniveau van de powerpack onder de 20% daalt. Mocht je de accu op willen laden dan kun je dit doen met de bijgeleverde USB kabel en hoef je de accu niet uit het slot te halen, zo kan het slot dus gewoon blijven werken. Momenteel is de Nuki Power Pack te vinden op de webshop van Nuki (nog niet beschikbaar) en kost deze € 49,00.

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

Ook nieuw: Nuki Club en installatie service

Verder liet Martin Pansy, Co-Founder and Managing Director van Nuki, in zijn presentatie weten dat ze Nuki Club hebben opgericht. Met Nuki Club willen ze gebruikers van Nuki een platform bieden als een bedankje voor het gebruiken van het Nuki slot. Nuki Club is daarom ook een gratis loyaliteitsprogramma waar gebruikers gebruik kunnen maken van extra’s, denk hierbij aan exclusieve pre-sales, extra aanbiedingen en betere service en ondersteuning vanuit Nuki.

Ook is Nuki bezig met het uitdraaien van de Nuki installatie service. Momenteel wordt deze service alleen nog in enkel Duitse steden aangeboden, waaronder Vienna, Berlijn, Munich, Düsseldorf en Cologne. Wanneer dit uitgerold word in Nederland en wat dit extra kost is nog niet bekend, wel zou je dit aan moeten kunnen schaffen bij een aankoop van een nieuw slot. Uit ervaring kunnen wij spreken (Nuki Smart Lock 2.0 review) dat de installatie van een Nuki slot vrij simpel is.

Bekijk hieronder de presentatie van Martin Pansy met alle nieuwe updates van Nuki:

Meer smart home artikelen

Philips hue calla sokkellamp
Amazon Music in Nederland (HD - Abonnement - Unlimited)
Ring abonnement - abonnement voor je Ring deurbel
welke ring deurbel moet ik nemen
kerst smart home deals
draadloze deurbel action dit moet je weten!
meerdere hue bridges, waarom en hoe kan dit
Sonoff ZBMINI
philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *