Wifi speakers van IKEA te tunen met nieuwe kleuren

ikea symfonisk blauw

▲ Zwarte SYMFONISK tafellamp speaker met blauwe hoes © IKEA

Dat het design van slimme apparaten steeds belangrijker wordt is wel een feit. Natuurlijk is het voor het meubelbedrijf IKEA helemaal van belang en zien we dit ook terug in de SYMFONISK speakers die in samenwerking met Sonos zijn ontworpen. Naast de standaard witte en zwarte kleuren heeft Sonos nu speciale hoezen ontworpen waarmee je een speaker een nieuwe kleur kunt geven.

Blauw & rode SYMFONISK speakers

IKEA heeft twee varianten SYMFONISK wifi speakers, een tafellamp met wifi-speaker en een wifi-boekenplankspeaker. Beide speakers werken met het Sonos-systeem en zijn dus ook te koppelen en aan te sturen met de spraak assistent van Google Home of Amazon Alexa. Beide speakers zijn vorige jaar ontworpen in samenwerking met Sonos, zo is het design ontworpen door IKEA en is de techniek ontworpen door Sonos. Beide speakers hebben dan ook een prijskaartje dat hoort bij IKEA, zo kost de SYMFONISK tafellamp € 179,- en de boekenplank slechts € 99,-. Daarnaast hebben de speaker Sonos kwaliteiten en zijn de speakers erg goed.

Hoewel de speakers alleen in het wit en zwart te verkrijgen zijn heeft IKEA nu een leuke uitbreiding voor de speakers om ze eenvoudig van kleur te veranderen. Zo kun je voor de tafellamp een hoes kopen die eenvoudig om de lamp te schuiven is, deze hoes is te verkrijgen in een rode of blauwe kleur en kost € 10,-. Ook de boekenplank speler is eenvoudig te veranderen in een blauwe of rode kleur met een frontje, deze kost € 8,- per stuk. Bekijk hieronder hoe de lampen er uit komen te zien met een hoes of frontje:

Blauwe SYMFONISk tafellamp wifispeaker

Kies voor de blauwe hoes en geef je SYMFONISK speaker eenvoudig een blauwe kleur.

Bekijk

symfonisk tafel rood

Rode SYMFONISK tafellamp speaker

De hoes is ook in het rood te verkrijgen, hiermee valt de speaker wel op in de kamer!

Bekijk

symfonisk boekenplank blauw

Blauw frontje voor de boekenplankspeaker

De frontjes voor de boekenplankspeakers zijn de verkrijgen in rood en blauw, check hier de blauwe variant.

Bekijk

symfonisk boekenplank rood

SYMFONISK boekenplankspeler met rood frontje

Ook het rode frontje staat wel goed en zorgt ervoor dat de speaker goed opvalt, check hem hier.

Bekijk

Heb je meerdere speakers dan het het ook leuk om een beetje te combineren met de kleuren. Of er nog meer andere kleuren op de planning staan is nog niet bekend. Wel is op de website van IKEA te zien dat veel IKEA TRADFRI producten in prijs verlaagd zijn, zo is de TRADFRI verbindingshub een stuk goedkoper dan voorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts