wifi mesh router
Home » WiFi mesh router » Top 10 Wifi Mesh routers

Top 10 Wifi Mesh routers

WiFi Mesh Router kopen vanaf € 130,99

Menu
  • Top 10

Bijna alles in een smart home staat in verbinding met Wifi. Belangrijk is dat je een goede en stabiele Wifi verbinding hebt. Met een Wifi Mesh systeem creëer je niet alleen een goede en stabiele verbinding, maar je vergroot ook het Wifi bereik in huis. Heb je momenteel op zolder geen Wifi? Dan is Wifi Mesh systeem waarschijnlijk een goede oplossing.

Momenteel is het aanbod aan routers en Wifi systemen enorm. Om jou op weg te helpen met het kiezen van het juiste systeem heb ik op deze pagina een top 10 Wifi Mesh routers lijst op gesteld. In deze lijst vind je alle top modellen van dit moment dit zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Per model staat er een korte omschrijving beschreven over de werking van het model.

tp link beste wifi mesh router

1. TP-Link Deco M9 Plus

Op dit moment de beste keuze voor een Wifi Mesh systeem. Bestaande uit drie losse stations die je hele huis voorzien van een goed en sterk Wifi signaal.

Netgear Orbi wifi systeem

2. Netgear Orbi RBK50 

Een goed Wifi-systeem van Netgear Orbi. Dit systeem zorgt er voor dat je geen snelheid verliest of dat er geen haperingen in het signaal zitten. Vooral fijn dat je overal in huis een goede Wifi-verbinding hebt.

google wifi multiroom mesh

3. Google Multiroom Wifi Mesh systeem

Een Wifi Mesh systeem van Google. Dit systeem bestaat uit drie stations die een totale Wifi snelheid hebben van 1200 Mbps. Is heel eenvoudig te installeren.

Linksys Velop multiroom

4. Linksys Velop multiroom

Dit systeem van Linkysy bestaat uit drie stations die bij elkaar zorgen voor een totale Wifi snelheid van 2167 Mbs.

TP-Link Deco M4 multiroom

5. TP-Link Deco M4 multiroom

Een Wifi Mesh systeem van TP-Link. Dit pakket is inclusief drie stations die bij elkaar zorgen voor een Wifi snelheid van 1200 Mbps.

Ubiquiti AmpliFi wifi mesh

6. Ubiquiti AmpliFi Multiroom

Dit systeem van Ubiquiti AmpliFi zorgt er voor dat je overal in huis goede Wifi hebt. Zorgt voor een Wifi snelheid van 1750 Mbps. De twee bijgeleverde Mesh points stop je eenvoudig in het stopcontact.

Linksys Velop dual-band

7. Linksys Velop dual-band

Dit systeem van Linksys is iets goedkoper dan bovenstaand model, is daarentegen minder snel (1200 Mbps). Vooralsnog een goed systeem voor als je de Wifi verbinding wilt verbeteren in huis.

Asus MAP-AC2200

8. Asus MAP-AC2200

Vrij prijzig pakket van Asus, wel snelle Wifi verbinding van 1750 Mbps. Wordt geleverd met drie stations die het gehele huis voorzien van een goede Wifi verbinding.

ASUS Lyra Trio

9. ASUS Lyra Trio multiroom

Opvallende Wifi stations van ASUS, heeft drie losse satellieten die zorgen voor een goede Wifi verbinding in je gehele huis. Deze satellieten zijn erg groot dus moeilijk om ze ongezien te plaatsen. Zorgen voor een totale wifi snelheid van 1350 Mbps.

d-link covr mesh wifi systeem

10. D-Link COVR AC1200

Een scherp geprijsde Wifi Mesh systeem van D-Link. Drie krachtige stations die zorgen voor een totale Wifi snelheid van 1200 Mbps.