Wemo Stage Scene Controller met HomeKit-ondersteuning gepresenteerd

▲ Wemo Stage Scene Controller © Wemo

De Wemo Stage Scene Controller is een nieuwe accessoire die bedoeld is voor HomeKit, het smarthomeplatform van Apple. Met de kleine afstandsbediening kun je met een druk op de knop een scène voor in huis selecteren.

Wemo Stage Scene Controller

In de Woningapplicatie van Apple is het mogelijk verschillende scènes in te stellen, waarmee je met een druk op de knop veel dingen in huis regelt. Met een scène genaamd filmavond kun je de tv inschakelen, de lampen dimmen en de gordijnen sluiten, bijvoorbeeld.

Die scènes kun je beheren met een accessoires zoals de Stage Scene Controller van Wemo. Die integreert namelijk met HomeKit, waardoor je op toegankelijke wijze heel veel snel gedaan krijgt in huis. Je kunt de afstandsbediening ophangen of gewoon ergens neerleggen. Er is ondersteuning voor in totaal zes verschillende scènes.

Stage Scene Controller van Wemo © Wemo

Het is tevens de bedoeling dat de Stage Scene Controller ondersteuning gaat aanbieden voor Thread, een smarthomeprotocol waar de laatste tijd heel veel om te doen is. Wemo laat echter weten dat dit plannen voor de toekomst zijn. Hier moeten we dus nog even op wachten.

De nieuwe controller is nu te bestellen voor mensen in de Verenigde Staten en heeft een prijskaartje van 49,99 dollar. Of en wanneer de Stage Scene Controller ook naar Europa komt, is op dit moment niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts