50five geeft 100 Ring deurbellen weg

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Smart home webshop 50five heeft afgelopen week 100 slimme deurbellen van Ring uitgedeeld in Eindhoven, stadsdeel Gestel om precies te zijn.

Ring video deurbel 2 zwart

Een Ring video deurbel met zwarte cover © Smarthomeweb

Het gaat om een project om de veiligheid in Gestel te verhogen: 50five werkt hiervoor samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en met slimme deurbellenfabrikant Ring. Hiermee is Eindhoven inmiddels de tweede stad waar een proef gedaan wordt met slimme deurbellen om de veiligheid te verhogen. Om in aanmerking te komen voor zo’n gratis slimme deurbel, waren er wel wat randvoorwaarden. Zo moest het gaan om een koophuis en moest men in het bezit zijn van een werkende WiFi verbinding.

Gratis slimme deurbellen om veiligheid in Gestel te verhogen

Een slimme deurbel inzetten om de veiligheid te verhogen is niet nieuws: het is een van de grootste voordelen van dit smart home product. Eveneens het feit dat de politie wel oren heeft naar de beelden van slimme deurbellen om hiermee hun ‘zicht’ in wijken te vergroten: eerder werd duidelijk dat Ring ook samenwerkte met de Amerikaanse politie om wijken veiliger te maken. In Nederland werd er eerder zo’n zelfde proef gedaan: Almere. Dit bleek zo’n groot succes, dat er nu ook voor gekozen is om gratis deurbellen in Gestel weg te geven. 50five is de weldoener en heeft 100 slimme Ring deurbellen beschikbaar gesteld. De deurbellen zijn gemonteerd bij deelnemende inwoners van de wijk, die een koophuis hebben, een WiFi verbinding en mee willen werken aan ‘veilig-wonenscan’.

Burgemeester Jorritsma van Eindhoven installeert eerste Ring videodeurbel

Gisteren – vrijdag 11 oktober 2019 – werd dan de eerste Ring videodeurbel gemonteerd op een woning in de Eindhovense wijk. Dit werd symbolisch gedaan door Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven. In een artikel van 50five blijkt dat Jorritsma aan heeft gegeven dat de veiligheid van Eindhoven ‘hoog op de agenda staat’ en dat de wijken weer van de bewoners moeten worden. Een slimme deurbel is hier een uitstekend middel voor, gezien het daadwerkelijk goed bijdraagt aan een veilig gevoel en meer zicht op wat er gebeurd in een wijk.

Slimme deurbel

Een slimme deurbel is een deurbel die vaak voorzien is van een camera. Doordat een slimme deurbel in veel gevallen gekoppeld kan worden met een smartphone, kunnen eigenaren – waar zij dan ook zijn – de omgeving van hun woning nauwlettend in de gaten houden. Ring is een van de bekendste smart home merken met slimme deurbellen en heeft diverse varianten op de markt gebracht.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

Philips hue calla sokkellamp
Amazon Music in Nederland (HD - Abonnement - Unlimited)
Ring abonnement - abonnement voor je Ring deurbel
welke ring deurbel moet ik nemen
kerst smart home deals
draadloze deurbel action dit moet je weten!
meerdere hue bridges, waarom en hoe kan dit
Sonoff ZBMINI
philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *