Wat betekent DM me op Instagram?

wat betekent dm me op instagram

Het is weer tijd voor een achtergrondartikel op Smarthomeweb.nl. Vandaag behandelen we een veelvoorkomende vraag: wat betekent DM me op Instagram? Veel Instagram gebruikers zien deze boodschap wel eens onder hun foto’s of video’s verschijnen, maar wat betekent dit eigenlijk?

‘DM me op Instagram’

Op Instagram kun je naast het achterlaten van openbare reacties onder foto’s of video’s, ook chatberichtjes sturen. Het gaat hier om zogeheten Direct Messages. De afkorting hiervan is ‘DM’ en wordt veelal gebruikt als men vraagt om een privéberichtje te sturen.

De opmerking DM me op Instagram betekent dus niets meer dan: stuur me een privéberichtje of direct message op Instagram.

Synoniemen voor DM me op Instagram

Naast DM me op Instagram kunnen er ook anderen boodschappen gebruikt worden die nagenoeg hetzelfde betekenen. We zetten er een aantal op een rij:

  • Stuur me een persoonlijk berichtje op Instagram
  • Zend mij een privébericht op Instagram
  • Kun je mij een chatbericht versturen op Instagram

Ben je meer voorbeelden tegengekomen of heb jij ook een vraag voor onze redactie? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts