Wasmachines met WiFi: wat zijn de voordelen?

wasmachines met wifi

▲ Wasmachine met WiFi © Pixabay

Je hebt er vast wel eens van gehoord, slimme wasmachines. Wat je kan je ermee en wat zijn de voordelen van een slimme wasmachine? In deze blog lichten wij de voordelen van een slimme wasmachine met WiFi uit en geven we enkele voorbeelden wat je hiermee kunt.

Een wasmachine heeft vandaag de dag veel slimme functies. Zo kun je deze bedienen via je smartphone of tablet, was erbij doen terwijl de wasmachine al draait en vaak twee keer zo snel wassen als normaal! Met name wasmachines met wifi zijn erg interessant: zo kun je vanaf de bank je wasprogramma starten op een moment dat het jou uitkomt!

Waarom wasmachines met WiFi?

wasmachines met wifi koppelen aan smartphone

Wasmachines met WiFi kun je koppelen aan een smartphone!

Een wasmachine is er voor het wassen van je kleding. Een taak die we eigenlijk het liefst links zouden willen laten liggen, maar toch moet gebeuren. Bij wasmachines met WiFi kun je eenvoudig een koppeling realiseren met een smartphone of tablet.

Middels een WiFi verbinding kun je vervolgens via je je smartphone je wasmachine bedienen:

  • Je kunt de wasmachine via de applicatie starten
  • Bekijk hoelang het nog duurt voor je was klaar is
  • Sla je favoriete wasprogramma’s op
  • Krijg tips en advies via de applicatie

Zoals je ziet zijn wasmachines met WiFi een slimme keuze, helemaal als je je tijd liever op een andere manier besteed dan kleding wassen.

Bekende merken van WiFi Wasmachines

Momenteel zijn er nog niet ontzettend veel wasmachines waarmee je een verbinding kunt maken via WiFi. Althans, wasmachines die ik je aan zou raden. Ik merk dat er nog flink geïnnoveerd wordt en er nog goed doorontwikkeld wordt om via WiFi er meer uit te halen dan enkel het aan en uitzetten van de wasmachine. Toch zijn er enkele merken die hiermee zeker al voorop lopen:

  • Samsung
  • Miele
  • LG
  • Bosch

Met name de slimme wasmachines van Samsung zijn de overweging waard: hier geniet je ook van extra functies, waaronder het later kunnen toevoegen van wasgoed met de AddWash functie!

slimme wasmachine ad

 Aanbieding  

Slimme wasmachine van LG nu scherp geprijsd!

Vind je het handig om met je smartphone je wasmachine te bedienen? Dat kan met deze slimme wasmachine van LG! Check snel deze interessante deal want slimme wasmachines kunnen erg prijzig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts