Wasmachine later was toevoegen: hoe werkt het?

wasmachine later was toevoegen

▲ Later was toevoegen aan een wasmachine © Pixabay

Steeds vaker praat men bij een slimme wasmachine over de functie waarbij je later was kunt toevoegen. Samsung wasmachines beschikken over deze functionaliteit die ook wel ‘AddWash’ wordt genoemd.

Later was toevoegen bij een wasmachine

Het gebeurt ons allemaal wel eens: je sluit het deurtje van je wasmachine, waarna het wasproces ingang gezet wordt. Net als je terugloopt met de wasmand ontdek je nog een paartje sokken in de slaapkamer. “Is die wasmand wéér niet leeg!”

Met een speciale klep kun je later was toevoegen! Foto: Bol.com/Samsung

Dat moet anders kunnen, moet Samsung gedacht hebben. Bij de nieuwe slimme wasmachines van Samsung vind je een ‘AddWash’ technologie. Hiermee kun je met behulp van een speciaal klepje in de wasmachine-deur nog extra was toevoegen. Ja, terwijl de wasmachine al draait!

Wanneer jij al een wasje met de hand hebt gewassen, kun je ook gebruik van Samsung’s AddWash functie om het wasje enkel mee te laten spoelen en te centrifugeren.

Voordelen van wasmachine met later was toevoegen

Natuurlijk is het gewoon een kwestie van opletten en goed verzamelen van je was, voor je deze aanzet. Echter kan het vergeten van enkel wasgoed natuurlijk altijd gebeuren. Laat ik in het kort de voordelen van het later toevoegen van de was in de wasmachine op een rij zetten.

  • Wanneer je was bent vergeten kun je dit alsnog toevoegen
  • Als je eerst iets met de hand wilt wassen, kun je dit later alsnog laten mee spoelen en centrifugeren
  • Niet na het wassen weer een laag was in de wasmand

Zoals je ziet is de AddWash functie een interessante toevoeging bij een wasmachine.

Voorbeeld van Samsung AddWash wasmachine

Natuurlijk ben ik op onderzoek uitgegaan en heb ik een model van Samsung uitgelicht die beschikt over de functie voor later was toevoegen aan de wasmachine. Bekijk de slimme wasmachine hieronder.

top 10 smart wasmachines samsung

Samsung WW70K5400WW (Eco Bubble) wasmachine

Deze Samsung wasmachine beschikt over de AddWash functie, waardoor je dus eenvoudig was later kunt toevoegen aan de wasmachine. Daarbij is het een zeer zuinige wasmachine (A +++) en kan deze wasmachine met Eco Bubble zuinig en goed ruim 7 kilo wasgoed wassen!

Bekijk

Eigenschappen van de wasmachine:

  • Later was toevoegen door AddWash
  • Wassen met Eco Bubble
  • Zeer zuinig (A +++)
  • Wascapaciteit: 7 kilogram
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts