Waar een smart speaker kopen?

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Smart speakers zijn misschien wel de beste assistenten die je kan hebben voor in je huis, een hoop werk wordt voor je gedaan. Het kent veel voordelen en je ziet het wel zitten, maar waar kan ik ze nu kopen?

waar smart speaker kopen

Smart speaker © Pixabay

Eindelijk, je bent zover, je wilt een smart speaker in huis halen! Slimme keuze, want zo’n home assistent neemt veel werk uit handen. Denk aan het aan- of uitzetten van het licht met spraak of het opvragen van het actuele weer zonder je smartphone erbij te pakken.

Maar waar kun je nu het best smart speakers kopen? Ik heb de voordelen en prijzen van drie grote webshops in Nederland op een rij gezet. Bekijk de vergelijking en ontdek waar je het best smart speakers kopen kunt.

Prijzen en acties smart speakers bijna overal gelijk

Wees niet bang dat je een Google Home om de hoek goedkoper had kunnen krijgen. Na een kleine zoektocht en vergelijking blijkt dat Google Home overal voor dezelfde prijs wordt aangeboden. Zo is bijvoorbeeld de Google Home Mini te koop voor € 59,- en de Google Home voor € 149,-.

Ook als ik de acties bekijk bij smart speakers kopen, zijn deze hetzelfde. Je krijgt nu tijdelijk YouTube Premium bij het kopen van Google slimme speakers. En ook dit is weer geldig bij de webshops die deze speakers aanbieden.

Smart speakers Mediamarkt

Laat ik dan eens inzoomen per webshop. De Mediamarkt, groot aanbieder van de gaafste gadgets voor in huis, heeft uiteraard ook smart speakers in haar assortiment. De voordelen van Mediamarkt, buiten de prijzen en acties om, zijn:

  • Smart speaker kan 7 dagen in de week bezorgd worden.
  • Boven de € 20,- betaal je geen verzendkosten, dus met een smart speaker komt dat helemaal goed.
  • Je hebt de mogelijkheid om de smart speakers achteraf te betalen.

Smart speakers Bol.com

Door naar Bol.com. Deze goedgevulde webshop was er als een van de eersten bij op het gebied van smart speakers. Ruim voor de release datum van Google Home in Nederland kon je de smart speaker al bij Bol.com bestellen. Even opsommen wat de voordelen zijn van deze webshop:

  • Smart speaker kan dezelfde dag nog bezorgd worden.
  • Net als bij Mediamarkt betaal je boven de € 20,- geen verzendkosten.
  • Achteraf betalen is ook bij deze webshop mogelijk bij smart speakers kopen.

Smart speakers Coolblue

Bij Coolblue.nl zijn er uiteraard ook smart speakers te vinden. Net als bij de andere twee webshops is de prijs gelijk en krijg je er dezelfde premium bij (YouTube Premium op het moment van schrijven van deze blog). De voordelen van smart speakers kopen bij Coolblue:

  • Je smart speaker voor 23.59 uur besteld is morgen in huis.
  • Ook hier betaal je geen verzendkosten voor je bestelling.
  • Achteraf betalen kan alleen als betaalmethode gekozen met een creditcard.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Conclusie waar je smart speakers het beste kunt kopen

Zoals je ziet maakt het niet enorm veel uit waar je de smart speakers aanschaft. Als je op zoek bent naar een Google Home zijn de prijzen en acties gelijk. Wanneer je echter dezelfde dag al wilt genieten van je smart speakers is Bol.com de enige die dezelfde dag nog kan leveren.

Uiteraard kun je ook nog de fiets pakken en de smart speakers gewoon in de winkel kopen!

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.