De voordeligste iRobot black friday aanbiedingen van dit jaar

Redactie Laatste update: 21-10-2020

We hebben nu al vele aanbiedingen voorbij zien komen op gebied van smart home, waarvan ook een aantal op gebied van robotstofzuigers, zo ook van iRobot. Van de vele uitvoeringen robotstofzuigers van iRobot zijn er nu met Black Friday een aantal tegen een flinke korting verkrijgbaar, maar die korting verschilt nogal per webshop. We zochten daarom uit waar ze nu echt het goedkoopst zijn.

irobot-roomba-black-friday

iRobot robotstofzuiger © Unsplash

Dit zijn de beste iRobot aanbiedingen op Black Friday 2019

In ons onderzoek naar de beste robotstofzuiger kwam een model van iRobot eerder al naar voren als beste keuze. Dit doordat hij een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere modellen. We zijn dan ook blij om te zien dat dit model, de iRobot Roomba 960, terug te vinden is als aanbieding tijdens Black Friday. Maar naast dit model zijn er nog een robotstofzuiger van iRobot die nu een stuk voordeliger is.

irobot roomba 960

iRobot Roomba 960 nu voor €399,- bij Coolblue

Deze robotstofzuiger van iRobot is de beste keuze van dit moment. Waar hij normaal gesproken een stuk duurder is, kost hij bij Coolblue nu tijdelijk €399,-

irobot-roomba-671-black-friday

De Roomba 671 tijdelijk 28% goedkoper

Deze goedkopere variant robotstofzuiger van iRobot is nu nóg goedkoper. Je betaalt nu tot en met donderdag geen €319,-, maar €229,- bij Coolblue.

Op dit moment zien we dus alleen iRobot deals bij Coolblue, maar let op: de black friday deals bij Coolblue lopen tot en met donderdag. Lees ook ons bericht over de Black Friday bij Coolblue voor meer informatie over hun acties.

Wat zijn de voordelen van een iRobot robotstofzuiger?

iRobot scoort vaak erg goed ten opzichte van andere merken robotstofzuigers. Na de verschillende types met elkaar vergeleken te hebben, kwamen er meerdere terug in onze robotstofzuiger top 10. Maar wat zijn nu echt de voordelen van deze iRobot Roomba modellen?

  • Ze hebben een accuraat beeld van de omgeving
  • Vele van deze robotstofzuigers zijn handig te integreren in je smart home
  • Je kunt ze prettig bedienen met de iRobot app

Nu is de ene iRobot robotstofzuiger natuurlijk niet hetzelfde als de andere. Er zijn een aantal verschillen waar je rekening mee zult moeten houden, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Voordat je een model aanschaft is het daarom raadzaam om eerst ons robotstofzuiger advies eens door te lezen.

Vind voor je smart home ook andere Black Friday deals

Niet alleen de stofzuigers van iRobot kun je nu voordelig kopen, er zijn namelijk vele webshops die rond Black Friday van alles te bieden hebben dit jaar. Bekijk daarom ook de andere smart home Black Friday deals. Voor iRobot hebben we nu ook een eigen iRobot Black Friday overzicht gemaakt.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *