Top 5 Smart Home Deals als cadeau

Jochem Vroom Laatste update: 23-11-2020

Wil je dit jaar iemand verrassen met een leuke smart home gadget? Dan is het zaak om rekening te houden met een aantal factoren: zo werkt lang niet elk product zonder een benodigde bridge of zijn de apparaten ongelooflijk duur. Wij helpen je een handje: we zijn op zoek gegaan naar de beste smart home deals als cadeau voor de feestdagen.

smart home deals cadeaus

Niets is leuker dan een mooi cadeau te geven aan jouw vrienden en familie tijdens de feestdagen. Black Friday en Cyber Monday zijn de ideale dagen om smarthome aankopen te doen voor de decembermaanden. In 2020 is er ook nog eens van een ander front goed nieuws: Smart home producten zijn goedkoper dan ooit en zeer toegankelijk als klein en om het zo maar te zeggen ‘relatief’ goedkoop kerstcadeau.

Wij hebben een Top 5 gemaakt van de mooiste aankopen voor onder de kerstboom. Alvast de grootste tip: Koop deze cadeaus direct! De kortingen zijn er niet meer rond kerst.. Je moet dus nu al aan de slag.

Top 5 Smart Home Deals als Cadeau

In deze top 5 vernoemen wij alleen maar Smart Home artikelen onder de prijs van € 50,-. Wat deze top 6 niet gehaald heeft is deze vette kerstboom verlichting van de Lidl voor 60! Is overigens iets beter geschikt als sinterklaas cadeau, omdat je er anders wellicht iets te laat bij bent. 

#1 LIDL silvercrest smarthome stekker

sivlercrest lidlMisschien niet de ultieme kwaliteit, er zijn zeker betere producten op de markt! Maar qua prijs is dit natuurlijk een ideaal kerstcadeau. Voor nog geen 13 Euro! Een slimme stekker in huis verkregen via de online shop van de Aldi.

Deze slimme stekker kan pas vanaf 27-11 geleverd worden. Personen die dit artikel kochten namen hier vaak ook de slimme lampen bij ( Tip #4 )

#2 Google Nest Mini

google nest mini aanbiedingGoedkoper dan dit ga je zo’n speaker op dit moment niet binnen krijgen. Je mag er op dit moment zelfs maar maximaal 5 per klant bestellen, dat zegt wel iets over de bizarre populariteit van dit product. Lees er ook alles over in onze review van de Google Nest Mini.

Ps. De Google Home Mini was nog nooit zo goedkoop. Het lijkt er zelfs op of ze nu verlies maken op dit product! Snel kopen dus.

#3 Amazon Echo Dot (3e generatie)

echo dotEen spraak gestuurde slimme luidspreker, op dit moment beschikbaar voor ruim onder de €50,- De best verkochte Echo Dot is een spraak gestuurde slimme luidspreker die werkt met Alexa om te bellen, vragen te beantwoorden, alarmen in te stellen, het weer te bekijken en nog veel meer.

De lila variant van deze luidspreker is het goedkoopste. De andere kleuren zijn een stukje duurder.

#4 Livarno Lux RGB Led lampen

livarno luxHier geldt hetzelfde als voor de smarthome stekker, deze LUX RGB LED Lampen zijn niet de smarthome lampen van de beste kwaliteit, maar dan betaal je er ook maar 16 Euro voor. De tegenhangers van Philips zijn zo’n 6x duurder.

Je kan ook de kleurtemperatuur bij deze lampen instellen. Ook zijn deze lampen compatibel met Google Assistent. Lidl Home-app ondersteunt de besturingssysteemplatformen: iOS 9.0, Android™ 5.0 Lollipop of later

#5 Philips Heu Bluetooth Lamp

bluetooth lampZelfs zonder bridge kan je al aan de slag met deze Philips Hue Filament Lamp. Deze is eenvoudig werkend te krijgen met Bluetooth. De reacties onder dit artikel zijn bijzonder te noemen: Vrijwel iedereen is tevreden en koopt er vaak ook nog meer na de aankoop. Prachtige reviews en echt de mooiste lamp die er nu te krijgen is.

Het gaat hier om een slimme lamp met een E27 fitting (grote fitting). Philips Hue is in onze ogen een sterk smart home merk, gezien deze compatibel is met merken als Google Assistant. Hiermee kunnen de lampen dus ook bedien worden met spraak.

Conclusie van de goedkopere 2020 smarthome kado’s

Als je deze top 5 in huis haalt of beter nog weg geeft als kado dan kan je vrij goedkoop al aan de slag. Slimme deurbellen en camera’s zijn in 2020 nog te duur om zomaar te geven aan iemand. In 2021 zou het ons niets verbazen als ook sommige van deze artikelen onder de €50,- terecht komt.

Mede door het smart home assortimenten bij de HEMA, Lidl en kruidvat zijn de smart home artikelen goedkoper geworden en toegankelijker voor het grote publiek. Voor echte kwaliteit en veiligheid moet je natuurlijk wel wat meer betalen. Verwacht dan ook geen gouden bergen voor deze zeer lage prijzen!

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.