Slimme tips voor Sint Maarten en Halloween tijdens Corona

Rob Tigchelaar 30-10-2020, 11:40 Laatste update: 30-10-2020

Op 11 november is het Sint Maarten. De dag dat kinderen normaal gesproken langs de deuren gaan om na het zingen van een couplet plastic tasjes te vullen met snoepgoed. Nu er corona heerst wordt het echter afgeraden om langs de deuren te gaan. Toch zijn er een aantal slimme oplossingen om dit kleine kinderfeestje alsnog door te laten gaan. Zo kun je met een slimme deurbel kijken en horen wie er voor je deur staat te zingen én kun je er met slimme buitenverlichting er een feestje van maken.

alternatief voor sint maarten en halloween

Illustratie door HaticeEROL © Pixabay

Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten… Dit liedje zullen we op 11 november waarschijnlijk niet face-to-face mee gaan luisteren bij de voordeur: er wordt vanuit verschillende kanten afgeraden om langs de deuren te gaan met Sint Maarten. Het coronavirus lijkt roet in het eten (lees: snoep) te gooien en ook impact te hebben op dit jaarlijkse kinderfeest. Vanuit Smarthomeweb.nl willen we alsnog wat tips geven, want vanuit de smart home hoek zijn er wat leuke en slimme alternatieven voor Sint Maarten te verzinnen.

Slimme deurbel: communiceer met de kinderen aan de deur

Laten we starten met de slimme deurbel, misschien wel het meest besproken smart home product op onze website. Deze videodeurbellen maken het mogelijk om op afstand te communiceren met degenen die aanbelt. Zo kunnen de kinderen voor jou zingen, terwijl jij op de bank kunt blijven zitten.

Met een deurbel die voorzien is van de mogelijkheid tot tweewegcommunciatie, kun je zelfs laten horen wat jij van de Sint Maarten liedjes vindt. Natuurlijk is het dan ook de bedoeling dat je even zegt waar het mandje met snoep te vinden is (bijvoorbeeld achter de bloempot op de veranda).

 CYBER MONDAY AANBIEDING 
nest deurbel

Google Nest Hello videodeurbel nu tijdelijk met € 50,- korting

Wij vinden de Google Nest Hello videodeurbel een van de beste slimme deurbellen op dit moment. Overweeg jij een slimme deurbel, dan kun je nu genieten van een mooie deal. Bij Bol.com krijg je namelijk € 50 korting op deze deurbel van Google Nest.

Ring zorgt voor slimme deurbel in Halloween jasje

Eerder was op deze website een artikel te lezen over Ring die leuke tips gaf voor een slimme deurbel tijdens Halloween. Zo kan de Ring Videodeurbel 3 voorzien worden van een Halloween frontje en krijgen kinderen die aanbellen griezelige melodieën te horen.

ring halloween slimme deurbel

Ring biedt leuke mogelijkheden voor een slimme deurbel tijdens Halloween © Ring

Slim deurslot: laat de deur automatisch openen

Het wordt met name afgeraden om Sint Maarten te vieren, omdat er dan toch weer meer kans is op contact en het niet kunnen naleven van de maatregel om minimaal anderhalve meter afstand te houden. Gelukkig is er naast een slimme deurbel nóg een smart home product wat hiervoor de oplossing kan zijn: slimme deursloten.

Een slim deurslot maakt het namelijk mogelijk om de deur op afstand te kunnen openen. Op die manier hoef jij niet de deur bij de klink zelf te openen, waardoor jij voldoende afstand kunt houden tot de zingende kids. Zet een mandje lekkers op de deurmat in de gang en geniet verderop in de gang van het gezang.

 CYBER MONDAY DEAL 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: 19% korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 te gebruiken, heb je een Nuki Bridge nodig. Je kunt beiden nu in een voordelig combi pack aanschaffen: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Je krijgt namelijk 19% korting en betaalt € 219,- in plaats van € 269,-.

Meer slimme tips voor Sint Maarten en Halloween in tijden van Corona?

Heb jij nog meer slimme tips óf heb jij wellicht zelf een smart home oplossing uitgewerkt om alsnog Sint Maarten vierders aan de deur te kunnen ontvangen? Wij zijn reuze benieuwd: laat een berichtje achter onderaan de pagina of deel jouw smart home scenario’s via een privé berichtje. Wellicht nemen we jouw Sint Maarten scenario dan op in bovenstaand artikel.

Meer lezen over smart home voordelen tijdens coronatijd? Eerder zetten we de voordelen van een smart home tijdens een lockdown op een rij.

Meer smart home artikelen

slimme deurbel arlo review
cyber monday deals smart speakers
Google nest hub tips
black friday weekend smart home deals cyberweekend
ikea home smart scenes
smartphone ontgrendelen met spraak
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel