Timers via Google Nest Hub krijgen mogelijk leuke effecten

Google nest hub tips

▲ Google Nest Hub in de keuken © Smarthomeweb.nl

Het instellen van een timer was reeds mogelijk via Google Assistant. Wanneer je dit echter doet via een Google Nest Hub, het smart display van Google, kun je mogelijk in de toekomst leuke nieuwe effecten verwachten.

Wanneer je een Google Nest Hub in de keuken hebt staan, zul je hem hoogstwaarschijnlijk wel eens gebruikt hebben als kookwekker. Het is namelijk kinderlijk eenvoudig om het smart display te gebruiken als timer voor het maken van diverse gerechten.

Zo kun je bijvoorbeeld vragen om een timer te zetten voor het koken van een ei of het bakken van biefstuk. De kans is groot dat er in de toekomst leuke effecten worden toegevoegd aan instellen van een timer via Google Nest Hub, als je benoemt waarvoor je de kookwekker zet.

Afbeelding van het gerecht en leuke geluidseffecten

Het zou gaan om verschillende effecten die te maken hebben met het gerecht waarvoor jij de wekker zet. 9to5Google ontdekte dat wanneer je bijvoorbeeld vraagt om een ‘kalkoenwekker’ te zetten voor een specifiek tijdsbestek, dat er een kalkoen op het slimme scherm verschijnt. Ook zou er een geluidseffect afgespeeld worden na het zetten van een timer bij naam.

Wanneer de timer afgaat zou je opnieuw een geluidseffect te horen krijgen en zouden afbeeldingen van het gerecht over het scherm verspreid worden.

Nieuwe Google Nest Hub timers met Nederlandse Google Assistant?

Het is nog niet bekend of deze nieuwe Google Nest Hub timer functionaliteiten ook in Nederland zullen verschijnen. Wij hebben het reeds getest via de voice assistant met de Nest Hub, maar het lijkt nog niet beschikbaar te zijn. Wij houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts