Storing bij Philips Hue met spraakbediening

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Momenteel is er een grote storing gaande bij Philips Hue. Door deze storing zijn de lampen niet via stemcommando’s te bedienen. Dit is te lezen in een boodschap van Philips Hue op Twitter. Philips laat weten hard te werken aan een oplossing en hun gebruikers op de hoogte te houden over de voortgang tijdens deze storing.

philips hue storing

Dankzij storing Philips Hue lampen niet te bedienen middels spraak

Philips Hue lampen met spraak bedienen is makkelijk, zo lang het goed werkt. Met een storing of een slechte verbinding kan het zomaar eens mogelijk zijn dat je de stemcommando’s niet meer werken. Zo blijkt vanavond: dankzij een storing is het niet mogelijk om de lampen te bedienen middels spraakopdrachten. Deze storing is van invloed op zowel Google Home als Amazon Alexa.

Ook storing bij  bediening van Hue lampen buitenshuis

Naast problemen met spraakopdrachten zijn er ook problemen met bediening van de Hue lampen buitenshuis. De storing is dus niet van toepassing op het lokale WiFi netwerk, wat tevens te lezen is het statement van Philips: “Your local connection via Wi-Fi is not affected by this.

Lichten nog wel te bedienen via Hue app of Hue dimmer switch

Wees niet bang dat straks de kaarsen uit de kast moet pakken: je kunt de Philips Hue lampen tijdens deze storing uiteraard nog wel gewoon bedienen via de Hue app. Heb je de Hue dimmer switch in huis? Dan is bediening hiermee ook nog gewoon mogelijk.

We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen over deze Philips Hue storing. Bekijk hieronder het officiële Twitter bericht van Philips Hue.

Update: Philips Hue laat inmiddels weten dat het probleem is opgelost via een bericht op Twitter. Bekijk het bericht hieronder:

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *