‘Sonos werkt aan Sonos Move Mini’

Sonos move draadloos

▲ Sonos Move © Sonos/Press

Sonos werkt aan een nieuwe draagbare smart speaker, blijkt uit FCC documenten. Onder de naam Sonos model S27 lijkt het er sterk op dat we een Sonos Move Mini kunnen verwachten in de nabije toekomst.

Het is alweer een tijdje geleden dat Sonos haar draagbare smart speaker introduceerde: de Sonos Move. Je kunt hem in tegenstelling tot veel andere luidsprekers overal mee naar toe nemen. Een nadeel: hij is nogal groot en zwaar. Daar komt mogelijk binnenkort verandering in: in gepubliceerde FCC documenten lijkt het erop dat er een kleine Sonos Move onderweg is.

Sonos model S27: Sonos Move Mini

Hoewel er natuurlijk nog helemaal geen naam gepubliceerd is én Sonos ook nog geen nieuwigheden heeft aangekondigd, bestempelen we het nieuwe project toch even als Sonos Move mini.

Het lijkt er namelijk sterk op, als we kijken naar de gepubliceerde FCC-data. Het lijkt te gaan om een smart speaker met een draadloze oplader, genaamd project S27.

Aan boord zou er ondersteuning zijn voor zowel blueooth als WiFi 5. Dat is een upgrade ten opzichte van de reguliere Sonos Move, waar WiFi 4 ondersteund wordt.

Minder stroomverbruik

De nieuwe speaker zou daarbij ook minder stroom verbruiken dan de huidige Sonos speakers. En juist hierdoor lijkt het er sterk op dat we te maken hebben met een kleiner model, een Move Mini dus (de combinatie van draadloos én minder stroomverbruik).

Sonos Move

De Sonos Move is een draagbare smart speaker. Onlangs kondigde Sonos nog een Battery Replace Kit aan, waarmee je zelfstandig de batterij kunt vervangen van de Move, mocht deze overleden zijn of niet meer werken.

Hoewel het een groot voordeel is dat het gaat om een draagbare smart speaker, was hij toch niet zo draagbaar als Sonos beloofde. Daarbij is hij ook niet de kleinste variant, die je even snel in je tas stopt om mee te nemen naar een park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts