Sonos Google Assistent Nederland pas in 2019

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Dat is eventjes balen voor Sonos speaker eigenaar: afgelopen week heeft Sonos bekendgemaakt dat de koppeling van Google Assistent waarschijnlijk pas in 2019 gerealiseerd is. Eerder liet Sonos nog weten dat de ondersteuning van Google Assistent met de Sonos speakers er in 2018 zou zijn. Dat is dus niet gelukt.

google assistant op sonos

Sonos met Google Assistant © Sonos

Sonos laat in hun blog weten dat het wat meer tijd kost dan ze hadden verwacht, maar ze nu wel goede progressie maken. Het kost volgens Sonos vooral meer tijd om de ervaring van Google Assitent op de speakers goed te krijgen: “…the reality is that we need a bit more time to get the experience right…“, aldus Sonos.

Momenteel wilt Sonos een beta-versie testen bij gebruikers met een Sonos smart speaker. Degene die zich geroepen voelen om Sonos hierbij een handje te helpen, kunnen zich opgeven via een speciale pagina. Nadat de testers zijn gescreend door Sonos, beginnen zij met testen in eerst een paar honderd en later een paar duizend huizen.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Google Assistent Sonos speaker op z’n vroegst in 2019

Nederlands die een Sonos speaker hebben staan zullen helaas nog een tijdje moeten wachten. Hoogstwaarschijnlijk duurt het nog enkele maanden voor Google Assistent helemaal getest is, alvorens deze ondersteuning doorgevoerd wordt.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *