Sonos Arc: nieuwe smart speaker van Sonos!

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Sonos heeft twee nieuwe speakers geïntroduceerd: Sonos Arc en Sonos Five. De Sonos Arc is te koppelen aan het systeem van Google Home en dit maakt de speaker smart. Met deze nieuwe toevoeging aan het assortiment stop Sonos met het verkopen van de Sonos Playbar en de Playbase.

sonos arc

De nieuwe Sonos Arc onder de TV © Sonos

Door de introductie van de nieuwe soundbar heeft Sonos op dit moment twee slimme soundbars, de Beam en de nieuwe Arc. Beide smart speakers zijn te bedienen via Google Home en Amazon Alexa. Wel zit er een verbetering aan de nieuwe Sonos Arc en dat is dat deze ook Dolby Atmos ondersteund en de mogelijkheid heeft om 3D geluid te laten horen.

Er hangt wel een prijskaartje aan de Sonos Arc van maar liefst € 899,-. Hiervoor krijg je een speaker van bijna 115 cm breed die gevuld is met 8 woofers en drie tweeters. De soundbar is geschikt om onder de tv neer te zetten of tegen de muur te hangen. Ook heeft deze Sonos een handige functie waarmee de Arc automatische het geluid optimaliseert.

Wanneer is de Sonos Arc te koop?

Je kunt de Sonos Arc al reserveren via de website van Sonos. Wel moet je nog even wachten op je bestelling want deze wordt 10 juni 2020 uitgeleverd. Dit is precies twee dagen na de lancering van de nieuwe Sonos S2 app. Wil je de de Sonos Arc tegen een lagere prijs kopen? Dan zal de Sonos Arc hoogstwaarschijnlijk in de aanbieding zijn tijdens Black Friday. Blijf hier op de hoogte van alle Sonos Black Friday deals!

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *