Sonos Arc: nieuwe smart speaker van Sonos!

Laatste update: 21-10-2020, 10:05 - Door: Redactie

Sonos heeft twee nieuwe speakers geïntroduceerd: Sonos Arc en Sonos Five. De Sonos Arc is te koppelen aan het systeem van Google Home en dit maakt de speaker smart. Met deze nieuwe toevoeging aan het assortiment stop Sonos met het verkopen van de Sonos Playbar en de Playbase.

sonos arc

De nieuwe Sonos Arc onder de TV © Sonos

Door de introductie van de nieuwe soundbar heeft Sonos op dit moment twee slimme soundbars, de Beam en de nieuwe Arc. Beide smart speakers zijn te bedienen via Google Home en Amazon Alexa. Wel zit er een verbetering aan de nieuwe Sonos Arc en dat is dat deze ook Dolby Atmos ondersteund en de mogelijkheid heeft om 3D geluid te laten horen.

Er hangt wel een prijskaartje aan de Sonos Arc van maar liefst € 899,-. Hiervoor krijg je een speaker van bijna 115 cm breed die gevuld is met 8 woofers en drie tweeters. De soundbar is geschikt om onder de tv neer te zetten of tegen de muur te hangen. Ook heeft deze Sonos een handige functie waarmee de Arc automatische het geluid optimaliseert.

Wanneer is de Sonos Arc te koop?

Je kunt de Sonos Arc al reserveren via de website van Sonos. Wel moet je nog even wachten op je bestelling want deze wordt 10 juni 2020 uitgeleverd. Dit is precies twee dagen na de lancering van de nieuwe Sonos S2 app. Wil je de de Sonos Arc tegen een lagere prijs kopen? Dan zal de Sonos Arc hoogstwaarschijnlijk in de aanbieding zijn tijdens Black Friday. Blijf hier op de hoogte van alle Sonos Black Friday deals!

 Aanbieding  
google nest audio 3pack

Nu 34% korting op een Google Nest Audio 3-pack

Hij is pas net uit, maar nu al in de aanbieding! Bij Bol.com krijg je nu 34% korting op een 3-pack met nieuwe Google Nest Audio speakers. Nu voor: 199 euro.

Meer smart home artikelen

amazon fire tv spraakbediening
nieuwe google chromecast bol.com kopen
google nest audio koppelen met tv
wat kun je met een google nest hub
acer halo smart speaker
geluid tv via google home
google nest aware
apple homepod intercomfunctie
google nest hub zoom meeting
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *