Solliciteren via een smart speaker bij McDonald’s

Redactie Laatste update: 21-10-2020

McDonald’s is het eerste bedrijf die het mogelijk maakt om het sollicitatieproces te starten via een smart speaker. Via een smart speaker kun je je gegevens achterlaten, zodat McDonald’s weet dat je op zoek bent naar een baan, waarnaar zijn contact op zoeken met jou.

solliciteren met een smart speaker

Afbeelding van een McDonalds’s bord© Unsplash

He Alexa: help me met het vinden van werk bij McDonald’s

McDonald’s maakt het mogelijk om het sollicitatieproces te starten via een smart speaker die werkt met de spraakassistent van Google of Amazon. Door aan de Google Assistant het volgende te vragen: “He Google: praat met McDonald’s Apply Thru of aan Alexa “He Alexa: help me find a job at McDonald’s”, zal de spraakassistent je een paar algemene vragen stellen. Deze algemene vragen gaan over wie jij bent als persoon, waar je woont en wat je graag zou willen doen bij McDonald’s. Tot slot dien je de ingevoerde gegevens te bevestigen via een sms met daarin een link naar een online omgeving van McDonald’s om de aanvraag online af te ronden.

Wat is het doel van solliciteren met een smart speaker?

Het doel om de sollicitatieproces te starten via een smart speaker is om het sollicitatieproces te stroomlijnen en eventuele drempels weg te nemen. Vaak zijn er bijvoorbeeld commercials te zien van McDonald’s waarin ze op zoek zijn naar personeel, doordat je direct kunt solliciteren via een smart speaker wordt de kans kleiner dat je vergeet te solliciteren.

Vooralsnog werkt het solliciteren via een smart speaker alleen in de VS, Canada, Australië, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland en Groot-Brittannië. Wel wil McDonald’s dit graag uitbreiden naar meer landen.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *