Snel gourmetlucht verwijderen

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Natuurlijk is het hartstikke leuk om Kerst dit jaar bij jou thuis te vieren. Je hoeft er niet op uit, je kunt al je gave smart home projecten delen met je vrienden én je hoeft niet na afloop weer de auto in te stappen om naar huis te rijden. Wanneer er voorgesteld wordt om ook lekker te gourmetten bij jou, is het wel belangrijk om wat voorzorgsmaatregelen te nemen.

snel gourmetlucht verwijderen

© Pixabay

We willen natuurlijk niet dat jouw smart home veranderd in een vet en stinkend huis. De meest snelle oplossing om gourmetlucht te verwijderen? Een slimme luchtreiniger! Ik leg je in deze blog uit waarom en hoe zo’n luchtreiniger werkt bij het snel verwijderen van een gourmetlucht en deel daarnaast nog wat voorbereidende tips.

Gourmetlucht verwijderen met een slimme luchtreiniger

De beste manier om snel af te komen van die nare gourmetlucht, is om gebruik te maken van een luchtreiniger. Er zijn diverse luchtreinigers die met een indicator aangeven hoe het momenteel gesteld is met de lucht. Deze modellen bestempelen wij als een slimme luchtreiniger, gezien je ze ook vaak kunt koppelen met je smartphone. Als je na het gourmetten zo’n luchtreiniger aanzet, gaat deze meteen van start.

Tip: zet slimme luchtreiniger aan tijdens het gourmetten

Sterker nog: er zijn slimme luchtreinigers die je het best aan kunt zetten tijdens het gourmetten. Deze zullen tijdens het gourmetten al aan de slag gaan met het reinigen van de lucht, waardoor de stinkende lucht na afloop minder erg zal zijn.

Bekijk de top 10 slimme luchtreinigers die Bram op een rijtje heeft gezet. Zo zie je gelijk de allerbeste modellen voor het snelste resultaat.

Snel gourmetlucht verwijderen met behulp van koffie

Wist je dat je met koffie ook relatief snel de gourmetlucht kunt verwijderen uit je huis? Je kent misschien wel de kleine zakjes met koffieboontjes in de parfumerie: dit is puur om geuren te neutraliseren. Dit kun je dus ook perfect toepassen in jouw huis!

Voor het snelste resultaat kun je hiervoor het best de koffie verdampen in een pan. Op deze manier bereikt de koffie heel snel het complete huis en wordt de gourmetlucht snel verwijderd. Uiteraard heeft dit ook als voordeel dat je huis tijdens dit proces naar heerlijk vers gebrande koffie ruikt.

Azijn in plaats van koffie tegen gourmetlucht

Heb jij een slimme koffiemachine in de keuken staan? Dan is de kans klein dat jij gemalen koffie in huis hebt staan om een pannetje te doen. Echter kun je ditzelfde trucje toepassen met azijn. Zet simpelweg een pannetje met azijn op het vuur en je zult merken dat de gourmetlucht snel uit de kamer verdwijnt. Je kunt ook schaaltjes azijn in de buurt van het gourmetstel zetten, dit kan ook al snel helpen!

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *