📢WINACTIE: Doe mee en maak kans op een slimme robotstofzuiger (€429)
Beste smartwatch – Top 10 smartwatch

Een smartwatch is een computergestuurd polshorloge met veel functies die verder gaan dan het laten zien van de tijd. Smartwatches zijn ontworpen om om de pols te worden gedragen en zijn uitgerust met een verscheidenheid aan sensoren, evenals de mogelijkheid om verbinding te maken met internet en te communiceren met andere apparaten. Enkele van de belangrijkste functies van een smartwatch zijn de mogelijkheid om de conditie bij te houden, meldingen te ontvangen, te bellen en andere slimme apparaten te bedienen.

In deze lijst vind je een top 10 smartwatches die erg interessant zijn, met de nadruk op hun unieke kenmerken en mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een smartwatch om je fitnessdoelen bij te houden, onderweg verbonden blijft of gewoon een vleugje technologie aan je dagelijks leven wilt toevoegen, er staat een smartwatch voor je op deze lijst.

Index: top 10 smartwatch

top 10 smartwatch

top 10 smartwatch

1. Garmin Fenix 7 Solar

De Garmin Fenix 7 Solar is een high-end smartwatch die is ontworpen voor outdoor enthousiastelingen en atleten. Het is onderdeel van de Fenix-serie horloges, die bekend staan om hun robuuste ontwerp en geavanceerde functies. Een van de opvallende kenmerken van de Fenix 7 Solar is zijn zonne-oplaadmogelijkheid, waarmee het horloge zichzelf kan opladen met behulp van natuurlijk of kunstlicht. Wat betreft fitness tracking heeft de Fenix 7 Solar een aantal sensoren, waaronder GPS, GLONASS, Galileo en QZSS voor nauwkeurige locatiebepaling, een barometer om hoogte te meten en een pulse oximeter om de bloedzuurstofwaarden te monitoren.

Naast fitness tracking heeft de Fenix 7 Solar ook veel smartwatch-functies, zoals muziekafspeelmogelijkheden, contactloze betalingen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen en andere slimme apparaten te bedienen. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en heeft een waterbestendigheid van 10 ATM, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.


Garmin Venu Sq 2

2. Garmin Venu Sq 2

De Garmin Venu Sq 2 is een slim horloge met een stijlvol design en een scala aan geavanceerde functies. Het horloge heeft een ronde AMOLED-touchscreen-display en is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Wat betreft fitness tracking biedt de Venu Sq 2 ondersteuning voor een aantal verschillende activiteiten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen en yoga. Het heeft GPS en GLONASS voor nauwkeurige locatiebepaling, een hartslagmeter en een pulse oximeter om bloedzuurstofwaarden te monitoren. Het horloge heeft ook een ingebouwde stressmonitor en kan ademhalingsoefeningen aanbevelen om stress te verminderen.

Verder heeft de Venu Sq 2 smartwatch-functies zoals ondersteuning voor muziekstreaming, contactloze betalingen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen van je smartphone. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en heeft een waterbestendigheid van 5 ATM, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik tijdens het zwemmen.


Polar Pacer Pro

3. Polar Pacer Pro

De Polar Pacer Pro is een slim horloge met een sportief design en geavanceerde functies voor fitness tracking. Het horloge heeft een kleurentouchscreen-display en is gemaakt van duurzaam materiaal om te kunnen voldoen aan de behoeften van actieve gebruikers.

Wat betreft fitness tracking biedt de Polar Pacer Pro ondersteuning voor een aantal verschillende activiteiten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining. Het heeft GPS en GLONASS voor nauwkeurige locatiebepaling, een hartslagmeter en een pulse oximeter om bloedzuurstofwaarden te monitoren. Het horloge heeft ook een ingebouwde slaapmonitor en kan advies geven over hoe je je slaap kunt verbeteren.

Verder heeft de Polar Pacer Pro smartwatch-functies zoals ondersteuning voor muziekstreaming, contactloze betalingen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen van je smartphone. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en heeft een waterbestendigheid van 5 ATM, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik tijdens het zwemmen.


Garmin Epix Gen 2

4. Garmin Epix Gen 2

De Garmin Epix Gen 2 is een geavanceerde smartwatch met een sportief design en een scala aan functies voor outdoor activiteiten. Het horloge heeft een ronde, touchscreen-display en is gemaakt van duurzaam materiaal om te kunnen voldoen aan de behoeften van actieve gebruikers.

Wat betreft fitness tracking biedt de Epix Gen 2 ondersteuning voor een aantal verschillende activiteiten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen en golfen. Het heeft GPS, GLONASS en Galileo voor nauwkeurige locatiebepaling, een barometer om hoogte te meten en een pulse oximeter om bloedzuurstofwaarden te monitoren. Het horloge heeft ook een ingebouwde slaapmonitor en kan advies geven over hoe je je slaap kunt verbeteren.

Verder heeft de Epix Gen 2 smartwatch-functies zoals ondersteuning voor muziekstreaming, contactloze betalingen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen van je smartphone. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en heeft een waterbestendigheid van 10 ATM, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik tijdens het zwemmen en duiken. Het horloge heeft ook een breed scala aan kaarten en topografische gegevens voor outdoor activiteiten, waardoor het een uitstekende keuze is voor avontuurlijke gebruikers.


Garmin Instinct 2 Solar

5. Garmin Instinct 2 Solar

De Garmin Instinct 2 Solar is een slim horloge met een sportief design en geavanceerde functies voor outdoor activiteiten. Het horloge heeft een ronde, touchscreen-display en is gemaakt van duurzaam materiaal om te kunnen voldoen aan de behoeften van actieve gebruikers.

Een van de opvallende kenmerken van de Instinct 2 Solar is zijn zonne-oplaadmogelijkheid, waarmee het horloge zichzelf kan opladen met behulp van natuurlijk of kunstlicht. Dit betekent dat je lange outdoor avonturen kunt ondernemen zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij.

Wat betreft fitness tracking biedt de Instinct 2 Solar ondersteuning voor een aantal verschillende activiteiten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen en golfen. Het heeft GPS, GLONASS en Galileo voor nauwkeurige locatiebepaling, een barometer om hoogte te meten en een pulse oximeter om bloedzuurstofwaarden te monitoren. Het horloge heeft ook een ingebouwde slaapmonitor en kan advies geven over hoe je je slaap kunt verbeteren.

Verder heeft de Instinct 2 Solar smartwatch-functies zoals ondersteuning voor muziekstreaming, contactloze betalingen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen van je smartphone. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en heeft een waterbestendigheid van 10 ATM, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik tijdens het zwemmen en duiken. Het horloge heeft ook een breed scala aan kaarten en topografische gegevens voor outdoor activiteiten, waardoor het een uitstekende keuze is voor avontuurlijke gebruikers.


Apple Watch Series 6

6. Apple Watch Series 6

De Apple Watch Series 6 is een smartwatch van Apple die in 2020 werd uitgebracht. Het is de opvolger van de Apple Watch Series 5 en heeft een aantal verbeterde functies.

Een van de belangrijkste nieuwe functies van de Apple Watch Series 6 is de bloeddrukmeter, die het mogelijk maakt om je bloeddruk te meten zonder dat je een bloeddrukmeter hoeft te gebruiken. Dit is handig voor mensen die hun bloeddruk regelmatig willen monitoren, zoals mensen met hart- en vaatziekten.

Verder heeft de Apple Watch Series 6 een verbeterde processor en een altijd-aan Retina-display, wat betekent dat het scherm altijd aan blijft en gemakkelijk afleesbaar is, zelfs in fel zonlicht. De smartwatch heeft ook verbeterde fitness- en sportfuncties, zoals de mogelijkheid om te zwemmen met de watch en om een afstandsloop in de openlucht te volgen.


Samsung Galaxy Watch5 Pro

7. Samsung Galaxy Watch5 Pro

De Samsung Galaxy Watch5 Pro is een smartwatch van Samsung die in 2020 werd uitgebracht. Het is de opvolger van de Samsung Galaxy Watch4 en heeft een aantal verbeterde functies.

Een van de belangrijkste nieuwe functies van de Samsung Galaxy Watch5 Pro is de ingebouwde GPS, wat betekent dat je de smartwatch kunt gebruiken om te navigeren zonder dat je een smartphone nodig hebt. De smartwatch heeft ook een altijd-aan AMOLED-display, wat betekent dat het scherm altijd aan blijft en gemakkelijk afleesbaar is, zelfs in fel zonlicht.

Verder heeft de Samsung Galaxy Watch5 Pro verbeterde fitness- en sportfuncties, zoals de mogelijkheid om te zwemmen met de watch en om verschillende soorten workouts te volgen, zoals yoga en Pilates. De smartwatch heeft ook de mogelijkheid om je hartslag te monitoren en om je slaap te volgen, zodat je inzicht kunt krijgen in je gezondheid en fitness.


Huawei Watch GT 3 Classic

8. Huawei Watch GT 3 Classic

De Huawei Watch GT 3 Classic is een smartwatch van Huawei die in 2020 werd uitgebracht. Het is de opvolger van de Huawei Watch GT 2 Classic en heeft een aantal verbeterde functies.

Een van de belangrijkste nieuwe functies van de Huawei Watch GT 3 Classic is de ingebouwde GPS, wat betekent dat je de smartwatch kunt gebruiken om te navigeren zonder dat je een smartphone nodig hebt. De smartwatch heeft ook een altijd-aan AMOLED-display, wat betekent dat het scherm altijd aan blijft en gemakkelijk afleesbaar is, zelfs in fel zonlicht.

Verder heeft de Huawei Watch GT 3 Classic verbeterde fitness- en sportfuncties, zoals de mogelijkheid om te zwemmen met de watch en om verschillende soorten workouts te volgen, zoals hardlopen en fietsen. De smartwatch heeft ook de mogelijkheid om je hartslag te monitoren en om je slaap te volgen, zodat je inzicht kunt krijgen in je gezondheid en fitness.


Garmin Fenix 7S Zilver

9. Garmin Fenix 7S

De Garmin Fenix 7S Zilver is een smartwatch van Garmin die in 2020 werd uitgebracht. Het is de opvolger van de Garmin Fenix 6S en is speciaal ontworpen voor mensen met kleinere polsen.

De Garmin Fenix 7S Zilver heeft een groot aantal functies voor outdooractiviteiten, zoals ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo-ontvangers, wat betekent dat je de smartwatch kunt gebruiken om te navigeren in bijna elk terrein. De smartwatch heeft ook een altijd-aan, krasbestendig display en is waterdicht tot 100 meter, wat betekent dat je hem kunt dragen tijdens het zwemmen of duiken.

Verder heeft de Garmin Fenix 7S Zilver verbeterde fitness- en sportfuncties, zoals de mogelijkheid om verschillende soorten workouts te volgen, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. De smartwatch heeft ook de mogelijkheid om je hartslag te monitoren en om je slaap te volgen, zodat je inzicht kunt krijgen in je gezondheid en fitness.


Polar Vantage V2

10. Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is een smartwatch van Polar die in 2020 werd uitgebracht. Het is de opvolger van de Polar Vantage V en heeft een aantal verbeterde functies.

De Polar Vantage V2 heeft een groot aantal functies voor fitness en sport, zoals de mogelijkheid om verschillende soorten workouts te volgen, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. De smartwatch heeft ook een ingebouwde GPS en GLONASS-ontvanger, wat betekent dat je hem kunt gebruiken om te navigeren tijdens outdooractiviteiten.

Verder heeft de Polar Vantage V2 verbeterde gezondheidsfuncties, zoals de mogelijkheid om je hartslag te monitoren en om je slaap te volgen. De smartwatch heeft ook een altijd-aan, krasbestendig display en is waterdicht tot 100 meter, wat betekent dat je hem kunt dragen tijdens het zwemmen of duiken.


Hoe kies ik de juiste smartwatch?

Voor het kopen van de juiste smartwatch is het belangrijk dat je weet waarop je dient te letten. Belangrijk is dat je eerst kijkt naar het besturingssysteem van je smartphone. Een smartwatch koppel je aan je smartphone, belangrijk dat deze ook werkelijk te koppelen is. De meest voorkomende besturingssystemen zijn Android, iOS of Windows. In het tabel onder aan de pagina vind je de besturingssystemen van de bovenstaande horloges.

VERSCHILLENDE MODELLENBESTURINGSSYSTEEM
1. Garmin Fenix 7 SolarAndroid, iOS,
2. Garmin Venu Sq 2Android, iOS
3. Polar Pacer ProAndroid, iOS
4. Garmin Epix Gen 2Android, iOS
5. Garmin Instinct 2 SolarAndroid, iOS
6. Apple Watch Series 6iOS
7. Samsung Galaxy Watch5 ProAndroid
8. Huawei Watch GT 3 ClassicAndroid, iOS
9. Garmin Fenix 7SAndroid, iOS
10. Polar Vantage V2Android, iOS

Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de werking van een smartwatch. Veel verschillende horloges hebben functies die uniek zijn voor de horloges, zo kan de ene horloge bellen en de andere weer niet. In de volgende alinea zullen we meer vertellen over wat een smartwatch eigenlijk kunt.

Wat kan een smartwatch eigenlijk?

Een smartwatch is zogezegd een slim horloges, dus naast het aangeven van de tijd heeft de horloges slimme functies. De functies maken de horloge slim, wel zit er veel verschil in de functies, zoals we hierboven al beschreven heeft de ene horloge een belfunctie en een ander model weer niet. Hieronder hebben we de meest voorkomende functies van een smartwatch beschreven:Sportdoelen instellen: de meeste smartwatches hebben apps waarmee je sportdoelen kunt instellen. Tijdens het sporten meet de smartwatch wat je verbruikt aan calorieën en hoeveel afstand je bijvoorbeeld afgelegd hebt. Heel makkelijk kun je dan per dag, per week of per maand doelen instellen.

Dingen meten: naast het meten van je calorieverbruik of het aantal stappen die je gezet hebt, kunnen veel smartwatches ook je hartslag meten. Er zijn zelfs al smartwatches die je bloeddruk kunnen meten.

Navigeren: veel slimme horloges zijn ook te gebruiken als navigatieplanner, middels een koppeling met je smartphone kun je bijvoorbeeld een route plannen via Google Maps. Ook zijn er horloges die een ingebouwde GPS-functie hebben, dit is helemaal handig want zo hoef je niet via je smartphone een koppeling te maken.Bellen: een belfunctie op een smartwatch kan ook handig zijn. Zo hoef je bijvoorbeeld niet elke keer je smartphone te pakken voor een binnenkomende cal, op je horloge krijg je een melding en deze kun je met het slimme horloge opnemen.

Apparaten aansturen: wanneer je veel slimme apparaten in je huis hebt kun je deze ook bedienen via je smartwatch. Denk bijvoorbeeld aan de slimme lampen van Philips Hue of zet de thermostaat wat zachter via je smartwatch.

Berichten ontvangen: ook kun je pushberichten ontvangen via je smartwatch. Krijg je een mailtje check hem dan even snel of het een belangrijke is via je smartwatch.Beste smartwatch van dit moment

De Garmin Fenix 7 Solar is een goede smartwatch omdat het een groot aantal functies heeft die speciaal ontworpen zijn voor outdooractiviteiten. Zo heeft de smartwatch ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo-ontvangers, wat betekent dat je hem kunt gebruiken om te navigeren in bijna elk terrein. De smartwatch is ook waterdicht tot 100 meter, wat betekent dat je hem kunt dragen tijdens het zwemmen of duiken.

Verder heeft de Garmin Fenix 7 Solar verbeterde fitness- en sportfuncties, zoals de mogelijkheid om verschillende soorten workouts te volgen, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. De smartwatch heeft ook de mogelijkheid om je hartslag te monitoren en om je slaap te volgen, zodat je inzicht kunt krijgen in je gezondheid en fitness.

Een andere reden waarom de Garmin Fenix 7 Solar een goede smartwatch is, is dat het een zonne-energiesysteem heeft, wat betekent dat je de smartwatch kunt opladen met zonlicht. Dit is handig als je de smartwatch wilt gebruiken tijdens lange outdooractiviteiten en geen toegang hebt tot een stopcontact.Al met al is de Garmin Fenix 7 Solar een krachtige smartwatch met veel functies die speciaal ontworpen zijn voor mensen die actief zijn en graag buiten zijn. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een smartwatch die geschikt is voor outdooractiviteiten en het monitoren van hun gezondheid en fitness.


top 10 smartwatch

Garmin Fenix 7 Solar

De Garmin Fenix 7 Solar is een high-end smartwatch die is ontworpen voor outdoor enthousiastelingen en atleten.


Beste goedkoopste smartwatch van dit moment

Ook prijs is een belangrijke factor geweest in dit onderzoek. Om deze reden hebben we ook een beste goedkoopste smartwatch van dit moment gekozen. Deze budget keuze is ook te zien in onze smartwatch adviesgids en dat is de FitBit Versa Lite.

Deze Lite variant van FitBit Versa Lite is te koop voor € 159,- in vergelijking met de Samsung Gear S3 scheelt dit best veel geld (+/- € 120,-). Wel heeft deze FitBit Versa Lite wat mindere functies, maar is het zeker niet een slechte keuze. De belangrijkste punten van deze FitBit Lite zijn: • Accuduur van 4 dagen
 • Echt een sporthorloge
 • Je kunt er ook mee zwemmen
 • Werkt goed samen met de slimme weegschaal van FitBit
 • Laag geprijsd

fitbit versa lite

De beste goedkope smartwatch: FitBit Versa Lite

In onze ogen de beste keuze als je op zoek bent naar een goede goedkope smartwatch. Het is ook een goede keuze wanneer je echt op zoek bent naar een goed sporthorloge.


Methodologie van onderzoek

Om een goede en eerlijke aanbeveling te kunnen doen hebben we uitvoerig onderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek hebben we gekeken naar verschillende aspecten van een smartwatch. Allereerst hebben we gekeken wat een smartwatch is, daarna hebben we een selectie gemaakt met een top 10 slimme horloges. Aan de hand van deze selectie zijn we op zoek gegaan naar de functionaliteiten van deze smartwatches en aan de hand daarvan hebben we de posities kunnen bepalen.

Selectie top 10 slimme horloges

Op dit moment zijn er veel verschillende merken die slimme horloges aanbieden en steeds worden het huidige aanbod verbetert en komen er weer nieuwe en betere uitvoeringen van. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar het beste slimme horloges. Voor het onderzoek zijn we eerst op zoek gegaan naar alle slimme horloges die momenteel te koop zijn in Nederland, daarvan hebben we een selectie gemaakt.

Voor het selecteren van smartwatches hebben we gekeken naar kenmerken die de smartwatches minimaal moesten hebben: • Te koppelen met smartphone
 • Tijd weergeven
 • Mogelijkheid om notificaties te tonen
 • Het meten van factoren (denk aan hartslag etc.)

Naar aanleiding van bovenstaande kenmerken hebben we een selectie gemaakt van horloges die voldeden aan deze criteria.

Onderzoekscriteria bij slimme horloges

Na het opstellen van een selectie met slimme horloges hebben we onderzoek gedaan naar de verschillen die te vinden zijn in de smartwatches. Om hieruit een goede keuze te maken hebben we de slimme horloges op de volgende factoren vergeleken:

 • Koppelingen: een smartwatch koppel je vaak aan je smartphone. Belangrijk hierbij is dat je weet met welke systeem het horloges te koppelen is. Om deze reden hebben we naar de koppelmogelijkheden van de slimme horloges gekeken.
 • Waterdichtheid: de meeste smartwatches zijn waterdicht. Belangrijk is dat je wel kijkt naar de waterdichtheid, zo geeft de waterdichtheid aan hoe waterdicht een smartwatch is.
 • Bediening via spraak: ook hebben veel smartwatches de mogelijkheid om bediend te worden via spraak. Niet elke smartwatch heeft dit en er zijn verschillende spraakassistenten, denk aan Bixby, Amazon of Siri.
 • Meten van verschillende factoren: ook hier zit veel verschil in. De ene smartwatch meet alleen de stappen die je zet per dag, en zo meet de ander ook je hartslag, calorieën verbruik en je bloeddruk.
 • Instellen van sportdoelen: ook een handige functie die veel slimme horloges hebben. Stel je sportdoel in en bekijk op je smartwatch of je op de goede weg bent.
 • Accuduur: niet heel onbelangrijk is de accuduur. Je wilt natuurlijk niet dat je horloges snel leeg is, bekijk daarom goed de accuduur van het horloge.
 • GPS: een GPS-functie is handig wanneer je bijvoorbeeld een wandeling gaat maken. Op je smartwatch bekijk je wat de route is en hierdoor hoef je niet je smartphone erbij te hebben. De meeste horloges hebben een GPS-functie, maar sommige hebben ook een ingebouwde GPS, waardoor je niet in contact hoeft te staan met je smartphone. Met een ingebouwde GPS-functie kun je dus je smartphone thuis laten, handig tijdens het hardlopen.
 • Belfunctie: ook kun je met diverse smartwatches bellen. Wel dien je hiermee in contact te staan met je smartphone, maar wel handig wanneer iemand je belt en je smartphone gewoon in je zak kunt laten.
 • Extra’s: ook zijn er veel functies die niet elke smartwatch heeft. Ook hebben we hier naar gekeken en deze meegenomen in ons onderzoek.

Een andere belangrijke factor die ook altijd meetelt wanneer je iets koopt, is de prijs. Ook de prijs van het product hebben we meegenomen in ons onderzoek. Bekijk hieronder de resultaten van de tien smartwatches uit bovenstaande top 10.SMARTWATCHKOPPELINGACCUDUURPRIJSINDICATIE
1. Garmin Fenix 7 SolarAndroid, iOS,1776 uren€ 729,-
2. Garmin Venu Sq 2Android, iOS264 uren€ 276,-
3. Polar Pacer ProAndroid, iOS168 uren€ 265,-
4. Garmin Epix Gen 2Android, iOS384 uren€ 797,-
5. Garmin Instinct 2 SolarAndroid, iOS1224 uren€ 450,-
6. Apple Watch Series 6iOS18 uren€ 415,-
7. Samsung Galaxy Watch5 ProAndroid, iOS80 uren€ 408,-
8. Huawei Watch GT 3 ClassicAndroid, iOS336 uren€ 216,-
9. Garmin Fenix 7SAndroid, iOS912 uren€ 631,-
10. Polar Vantage V2Android, iOS100 uren€ 416,-

Zijn de smartwatches waterdicht?

De meeste smartwatches zijn waterdicht, wel is het belangrijk dat je kijkt naar de IP waarde van een smartwatch. Deze IP waarde geeft namelijk aan hoe tegen welke omstandigheden de horloges beschermt zijn.

Ook hebben we in dit onderzoek gekeken naar de waterdichtheid van de bovenstaande horloges. Opvallend is hierin wel dat onze beste keuze een IP waarde heeft van 68, dit geeft aan dat het horloge beschermt is tegen stof en vuil en dat je tot 30 minuten onder water kunt zwemen tot een diepte van 1,5 meter. Alle andere horloges zijn volledig waterdicht en kunnen gebruikt worden tijdens het zwemmen en duiken. Bekijk in het tabel hieronder hoe waterdicht de andere horloges zijn.

SMARTWATCHWATERDICHT
Samsung Gear G3 FrontierNiet volledig, kan maximaal 30 minuten en tot een diepte van 1,5 meter
FitBit Versa LiteVolledig waterdicht
Apple Watch Series 5Volledig waterdicht
Fitbit Versa 2Volledig waterdicht
Samsung Galaxy Watch ActiveVolledig waterdicht
Samsung Galaxy WatchVolledig waterdicht
Garmin Vivoactive 4Volledig waterdicht
Garmin Vivoactive 3Volledig waterdicht
Xiaomi Amazfit StratosVolledig waterdicht
Garmin Vivomove HRVolledig waterdicht

Hoe heb ik scores toegewezen aan een smartwatch?

Na het opstellen van de smartwatches die momenteel te koop zijn in Nederland, en deze te vergelijken op de functionaliteiten die wij belangrijk vinden van een smartwatch. Hebben we een beste smartwatch gekozen en een top 10 smartwatches kunnen opstellen die momenteel de beste keuzes zijn van dit moment.