Smartventskalender: Winactie 21 december

klikaanklikuit winactie smartventskalender

▲ Smartventskalender 21 december © Smarthomeweb/KlikAanKlikUit

Een nieuwe dag met in een winactie in de Smartventskalender. Met vandaag een mooi KlikAanKlikUit pakket. Van basisstation tot een slimme draadloze rookmelder het zit er allemaal in. Maar wat moet je doen voor dit smart home pakket? Lees hieronder verder.

De prijs van vandaag: KlikAanKlikUit smart home pakket

Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4 maar maar liefst 5 smart home producten in 1 pakket. Voor de Smartventskalender verloten wij een smart home pakket van KlikAanKlikUit met de volgende producten:

  • Draadloze stekkerset met 3 stekkers
  • Internet control station (basisstation)
  • Inbouw leddimmer
  • Slimme draadloze rookmelder
  • Draadloze wandschakelaar enkelvoudig/dubbel

Draadloze stekkerset met 3 stekkers: Deze stekkerset met 3 stekkers is de perfecte manier om kennis te maken met slimme bediening van KlikAanKlikUit. Steek de slimme stekker in het stopcontact, steek de stekker van je lamp of apparaat erin en je bent klaar om op afstand te bedienen.

Internet control station (basisstation): De basis van jouw slimme huis! Het Internet Control Station maakt het mogelijk om al jouw KlikAanKlikUit producten te bedienen met één app op je smartphone.

Inbouw leddimmer: Inbouwdimmer die in een bestaande bedrade installatie ingebouwd kan worden om de verlichting ook draadloos te kunnen bedienen.

Slimme draadloze rookmelder: Slimme draadloze rookmelder die waarschuwt met een luid alarm én een pushbericht op smartphone of tablet.

Draadloze wandschakelaar enkelvoudig/dubbel: Draadloze enkelvoudige/dubbele wandschakelaar voor draadloze bediening van één of meerdere lampen en/of apparaten.

Zo maak je kans

Het is heel gemakkelijk om mee te doen vandaag. Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit pakket is het volgende:

Like onderstaand bericht & like onze facebookpagina en je maakt al kans op dit mooie pakket van KlikAanKlikUit!

*FB Bericht*

Extra kans maken?

Wil je extra kans maken op dikke prijzen die nog komen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Like dan ook onze facebookpagina van Smarthomeweb.nl. Zo mis je niets van het laatste smart home nieuws en de nieuwste winacties gedurende de Smartventskalender.

De winnaar wordt op 25 december bekend gemaakt, wij zullen dan contact opnemen.

4 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts