Smartventskalender: Winactie 11 december

smartventskalender winactie 11 december

▲ Smartventskalender 11 december © Smarthomeweb/Nanoleaf

De eerste 2 prijzen zijn al de deur uit, tijd voor winactie nummer 3. Deze prijs houdt je kamer sfeervol en gezellig of is gewoon onwijs handig tijdens je werk of studie. We hebben het over  de Nanoleaf Canvas Starter kit! Lees verder om erachter te komen wat je moet doen voor deze slimme verlichting.

Prijs van vandaag: Nanoleaf Canvas Starter kit

Met deze lichtpanelen van Nanoleaf creëer je je eigen meesterwerk. Bepaal zelf in welke vorm je de lichtpanelen ophangt en kies uit tal van kleuren een prachtige combinatie. Deze kleuren kan je via touch of via de app ook weer gemakkelijk aanpassen, je verandert je panelen dus heel gemakkelijk naar de setting. Ben je aan het werk of studeren kan je ze geel maken, ben je lekker aan het borrelen geef je ze weer juist een sfeervolle kleur. Dit kan je ook vooraf instellen met ‘scènes’. Hieronder een aantal eigenschappen van de slimme verlichting:

  • Compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit en IFTTT.
  • Geen hub of bridge nodig.
  • Touch bediening. De lichtpanelen zijn te bedienen via touch. Verander eenvoudig naar een andere scène door één of meerdere panelen aan te raken.
  • 4 intelligente panelen met RGBW LED, 16, 7 miljoen kleuren inclusief instelbaar wit.
  • Inclusief controlepaneel met geïntegreerde muzieksynchronisatietechnologie. Verlichting verandert mee met de muziek.
nanoleaf canvas smarter kit study

Zo maak je kans

Voor deze winactie willen we graag een beetje interactie met jullie. Hoe? Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze slimme verlichting van Nanoleaf is het volgende:

Like onderstaand facebook bericht en geef in de reacties aan waarom jij of misschien wel iemand anders deze prijs verdient!

Leuk toch? Een kleine moeite en je maakt al kans om jezelf of iemand anders blij te maken!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsmarthomeweb.nl%2Fposts%2F3500573996695043&show_text=true&width=552&height=577&appId

Extra kans maken?

Wil je extra kans maken op dikke smart home prijzen die nog komen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Like dan ook onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Wij kunnen verklappen dat er zeker nog mooie prijzen aankomen! Zo mis je niets van het laatste smart home nieuws en de nieuwste winacties gedurende de Smartventskalender.

De winnaar wordt op 17 december bekend gemaakt.

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts