Smarthomeweb introduceert de Smartventskalender!

Maarten Reijneveld Laatste update: 03-12-2020

De december maand is weer begonnen en traditite getrouw komen veel bedrijven of merken met een adventskalender. Elke dag een vakje openen om zo weer een prijs te pakken of kans te maken op een prijs. Smarthomeweb komt dit jaar met een eigen variant van de adventskalender: de Smartventskalender!

smartventskalender

Smartventskalender van Smarthomeweb © Pixabay

Buiten dat alleen de naam al catchy is, is de kalender actie zelf ook zeer aantrekkelijk. Met trots kunnen wij bekend maken dat we met een aantal mooie grote smart home merken de handen ineen hebben kunnen slaan. Hierdoor geven we gedurende de maand december dikke smart home producten/pakketten weg, van de nieuwste smart speaker tot aan smart home pakketten om je huis te beveiligen.

Wat houdt de Smartventskalender in?

De Smartventskalender staat in het teken van prijzen winnen. Gedurende de maand december zijn er meerdere winacties waarbij je een smart home product of pakket kan winnen. Check deze pagina om erachter te komen op welke data er een winactie start en wat je kan winnen! Om kans te maken kan je deelnemen via deze Smartventskalender pagina, daar is informatie te vinden over de prijzen die je kan winnen, de merken die meedoen en wat je moet doen om kans te maken op een dik smart home product.

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen kan via de Smartventskalender pagina, op deze pagina kan je de juiste datum aanklikken en dan verschijnt er een bericht in beeld wat je kan doen om kans te maken op de prijs die die datum verloot wordt.

Vrijdag van start

Zorg dat je de Smartventskalender pagina in de gaten houdt en het nieuws volgt op Smarthomeweb want morgen (vrijdag) zal de eerste winactie al online komen.


Op de hoogte blijven van dikke winacties tijdens de Smartventskalender ?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg bericht over nieuwe winacties en het laatste smart home nieuws!!


Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *