Smart Week bij tink: hoge korting op smart home producten

Bram Tigchelaar Laatste update: 05-01-2022

Goed nieuws: er is weer een nieuwe webshop in Nederland gelanceerd die enkel gevuld is met smart home producten van bekende merken: tink. Hoewel de webshop pas nét haar virtuele deuren in Nederlandse heeft geopend, komt tink al gelijk met een interessante launch-campagne: Smart Week.

tink smart week smart home korting

Campagne Smart Week bij © tink

Tijdens Smart Week genieten bezoekers van tink van hoge – vaak exclusieve – korting op verschillende smart home producten: van slimme alarmsystemen tot slimme stekkers.

Smart home webshop tink nieuw in Nederland

tink webshop logo

Het aantal écht goede smart home webshops in Nederland is op twee handen te tellen. Het is dan altijd goed en leuk nieuws dat er nieuwe webshops bij komen die zich volledig richten op het aanbieden van slimme gadgets en smart home apparatuur. De nieuwe webshop tink is sinds deze week te vinden in Nederland: een webshop met een groot assortiment aan smart home apparatuur van verschillende (bekende) smart home merken. Een greep uit het assortiment:

  • Slimme alarmsystemen
  • Slimme stekkers
  • Slimme deurbellen
  • Slimme deursloten
  • Slimme rookmelders
  • Slimme thermostaten

Smart home merken die tink heeft opgenomen in haar aanbod zijn onder andere Google Nest, Netatmo, Philips Hue, Sonos en Ring. Dankzij een handig menu ontdekken bezoekers van de webshop gegroepeerd producten: zo is entertainment gevuld met bijvoorbeeld slimme luidsprekers en smart displays.

Voordelen van tink.nl

Dat tink een goede keuze kan zijn voor het kopen van nieuwe smart home producten, blijkt uit een blik naar de verschillende positieve voorwaarden van de webshop:

  • Geen verzendkosten: bij tink betalen kopers geen verzendkosten, dit in tegenstelling met veel andere webshops. Deze hanteren vaak een maximaal te besteden bedrag.
  • Geen retourzending: net als bij de verzendkosten is men niets kwijt als een product geretourneerd moet worden. Dit is geheel gratis, wat te lezen is in de voorwaarden van tink.
  • Verschillende betaalmogelijkheden: via de webshop kunnen shoppers op verschillende manieren afrekenen, waaronder iDEAL en PayPal.
  • Goede klantenservice: voor vragen of problemen is er een goed bereikbare klantenservice te vinden. Op twee manieren kan contact opgenomen worden me de specialisten van tink: telefonisch of via de mail.

Daarbij valt het op dat de webshop met opvallend veel (exclusieve) aanbiedingen lijkt te stunten. Bij elk product spreekt de webshop van een speciale ’tink-prijs’ en zijn er vaak mogelijkheden voor een ’tink-volumekorting’: een korting bij aankoop van meerdere dezelfde producten als slimme stekkers of slimme lampen.

Launch-campange: Smart Week 2019

Hoewel tink pas net live is in Nederland, komt de smart home webshop al gelijk met een interessant campagne: Smart Week! Deze tijdelijke campagne – van 4 oktober tot en met 14 oktober – maakt het shoppen van smart home producten met korting mogelijk. Verschillende producten, waaronder slimme rookmelders en slimme stekkers, zijn met hoge korting te kopen als ‘Smart Week Deals’. Alle deals zijn te bekijken op de Smart Week pagina.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.