smart speaker
Home » Smart speaker » Smart speaker aanbiedingen

Smart speaker aanbiedingen

Smart speaker kopen vanaf € 59,99

Menu
  • Aanbiedingen

Een smart speaker hoeft niet altijd enorm prijzig te zijn. Zo lichtte ik in mijn adviesgids voor een smart speaker al de Google Home Mini uit, een goedkoop alternatief voor een slimme speaker. Echter kun je ook de wat duurdere smart speakers voordeliger aanschaffen. Vaak kun je gebruik maken van een gratis verzending of is er een interessante aanbieding te vinden bij een smart home webshop.

Dagelijks komen we interessante smart speaker aanbiedingen tegen, die we vanaf nu met jou delen. Op deze pagina ontdek je een compleet overzicht van alle aanbiedingen die er zijn, die jou helpen besparen op je smart speaker aankoop! Meer informatie nodig? Bekijk hier dan onze top 10 smart speakers met de beste slimme speaker.

Smart speaker met gratis verzending

Met een gratis verzending bespaar je al snel enkel euro’s bij het kopen van een slimme speaker. Er zijn een aantal webshops die standaard een gratis verzending hanteren of bij een minimaal aankoopbedrag (waarbij je meestal met een smart speaker wel goed zit). Bekijk interessante aanbiedingen.

bol.com smart home webshop

Gratis verzending op smart speakers vanaf € 20,-

Bij Bol.com krijg je bij een besteding vanaf € 20,- gratis verzending op je smart speakers.

coolblue smart home webshop

Standaard gratis verzending bij Coolblue

Geen minimum bedrag en ook geldig op slimme speakers: gratis verzending bij Coolblue en tevens gratis retourneren.

Smart speaker met korting

Naast het besparen op een verzending van je bestelling, kun je ook vaak gebruik van combinatiedeals. Hiermee krijg je een extra smart home product gratis of voor een zeer scherpe prijs. Bij smart speakers kun je bijvoorbeeld denken aan een setje slimme lampen, die je gelijk met spraak kunt bedienen.

bol.com smart home webshop

Diverse speakers in de outlet bij Bol.com

Pak bij Bol.com tientallen euro’s korting op verschillende speakers in de outlet.

coolblue smart home webshop

€ 10,- korting op smart speakers

Bij Coolblue vind je zo nu en dan interssante smart speaker deals met soms wel € 10,- korting per stuk!

Tweedehands smart speakers

Het woord ‘tweedehands’ hoeft niet altijd te betekenen dat je te maken hebt met een volop gebruikte speaker. Vaak is enkel de verpakking opengemaakt en is de speaker nog splinternieuw. Webshops als Bol.com en Coolblue hebben vaker mooie smart speakers met soms wel tientallen euro’s korting die als tweedehands worden aangeboden.

bol.com smart home webshop

Smart speaker retourdeals met hoge korting

Bij Bol.com ontdek je nu diverse retourdeals met bekende smart speakers als Google Home. Er is geen afbreuk van de kwaliteit!

coolblue smart home webshop

Tweedekans smart speakers met korting

Vind je een eerder geopende verpakking geen probleem? Bespaar dan op je smart speaker aankopen met een tweedekans model bij Coolblue!

Extra tips voor korting op smart speakers

Wanneer je gaat shoppen naar een slimme speaker, zijn er aantal handige manieren om extra korting te fiksen op je aankoop. Zo zijn er vaak mooie basispakketten waar je bij slimme lampen ook een smart speaker krijgt. Zo kun je niet alleen direct genieten van het bedienen met spraak, maar heb je ook een voordelige keuze gemaakt! Ik zet wat handige tips op een rij die jou kunnen helpen besparen.

  • Kijk naar smart home basispakketten: er zijn vaak speciale pakketten voor smart home beginners, waarin een smart speaker gratis meegeleverd wordt. Zo is er bijvoorbeeld een Philips Hue pakket, inclusief een Google Home Mini.
  • Bedenk of je de speaker ook echt wilt gebruiken voor muziek: wil je een smart speaker ook gebruike voor muziek, of is dit een bijzaak? Als je de wens hebt om enkel smart home apparaten te bedienen met spraak met de speaker, kan de keuze voor een kleinere variant slimmer zijn. Dit scheelt soms meer dan de helft van de prijs.
  • Check smart speaker combi-deals: er zijn ook vaak speciale combinatie deals. Hierbij kun je extra korting krijgen op een extra speaker óf krijg je korting op apparaten die er direct op aangesloten worden. Bepaal dus wat je nodig hebt en ga dan pas op zoek naar de speaker die je wenst.

Soorten smart speaker aanbiedingen

Er zijn naast specifieke aanbiedingen voor smart speakers, ook standaard kortingen te behalen. Zo is er natuurlijk de gratis verzending, waar je bij een slimme speaker vaak gebruik van kunt maken. Ik som de algemene kortingen op:

  • Korting op alle smart speakers: vaak is er bij een smart home webshop ook tijdelijk een korting te vinden op alle smart speakers. Tijd om je slag te slaan!
  • Nieuwsbrief inschrijving: snel 10% besparen op je nieuwe speaker? Dan kan het slim zijn om even te checken of de webshop wellicht een nieuwsbrief-korting aanbiedt.
  • Sale pagina of aanbiedingshoek: vaak kun je ook nog specifieke smart speaker deals vinden op de speciale sale pagina van een webshop. Filter daar simpelweg op smart speakers en check welke er op dat moment in de aanbieding zijn!