Home » Smart speaker » Smart speaker aanbiedingen

Smart speaker aanbiedingen

Door Rob | Laatste update: 18 april 2019

smart speaker
  • Aanbiedingen

Een smart speaker hoeft niet altijd enorm prijzig te zijn. Zo lichtte ik in mijn adviesgids voor een smart speaker al de Google Home Mini uit, een goedkoop alternatief voor een slimme speaker. Echter kun je ook de wat duurdere smart speakers voordeliger aanschaffen. Vaak kun je gebruik maken van een gratis verzending of is er een interessante aanbieding te vinden bij een smart home webshop.

Dagelijks komen we interessante smart speaker aanbiedingen tegen, die we vanaf nu met jou delen. Op deze pagina ontdek je een compleet overzicht van alle aanbiedingen die er zijn, die jou helpen besparen op je smart speaker aankoop!

coolblue smart home webshop

Tot € 32,- korting op smart speakers

Bij Coolblue ontdek je smart speakers als Tweedekans variant. Hiermee kun je wel tot € 32,- besparen op je totale aankoopbedrag.

bol.com smart home webshop

Gratis verzending van smart speakers

Bij Bol.com geniet je van een gratis verzending. Laat je smart speaker gratis thuisbezorgen en geniet morgen al van je nieuwe aankoop!

Extra tips voor korting op smart speakers

Wanneer je gaat shoppen naar een slimme speaker, zijn er aantal handige manieren om extra korting te fiksen op je aankoop. Zo zijn er vaak mooie basispakketten waar je bij slimme lampen ook een smart speaker krijgt. Zo kun je niet alleen direct genieten van het bedienen met spraak, maar heb je ook een voordelige keuze gemaakt! Ik zet wat handige tips op een rij die jou kunnen helpen besparen.

  • Kijk naar smart home basispakketten: er zijn vaak speciale pakketten voor smart home beginners, waarin een smart speaker gratis meegeleverd wordt. Zo is er bijvoorbeeld een Philips Hue pakket, inclusief een Google Home Mini.
  • Bedenk of je de speaker ook echt wilt gebruiken voor muziek: wil je een smart speaker ook gebruike voor muziek, of is dit een bijzaak? Als je de wens hebt om enkel smart home apparaten te bedienen met spraak met de speaker, kan de keuze voor een kleinere variant slimmer zijn. Dit scheelt soms meer dan de helft van de prijs.
  • Check smart speaker combi-deals: er zijn ook vaak speciale combinatie deals. Hierbij kun je extra korting krijgen op een extra speaker óf krijg je korting op apparaten die er direct op aangesloten worden. Bepaal dus wat je nodig hebt en ga dan pas op zoek naar de speaker die je wenst.

Algemene slimme speaker korting in webshops

Er zijn naast specifieke aanbiedingen voor smart speakers, ook standaard kortingen te behalen. Zo is er natuurlijk de gratis verzending, waar je bij een slimme speaker vaak gebruik van kunt maken. Ik som de algemene kortingen op:

  • Korting op alle smart speakers: vaak is er bij een smart home webshop ook tijdelijk een korting te vinden op alle smart speakers. Tijd om je slag te slaan!
  • Nieuwsbrief inschrijving: snel 10% besparen op je nieuwe speaker? Dan kan het slim zijn om even te checken of de webshop wellicht een nieuwsbrief-korting aanbiedt.
  • Sale pagina of aanbiedingshoek: vaak kun je ook nog specifieke smart speaker deals vinden op de speciale sale pagina van een webshop. Filter daar simpelweg op smart speakers en check welke er op dat moment in de aanbieding zijn!
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)