‘Smart Response’ functie komt naar Ring-app

Rob Tigchelaar Laatste update: 05-02-2021

Ring zal hoogstwaarschijnlijk op kort termijn een nieuwe functie toevoegen aan haar applicatie: Smart Response. Hiermee kun je een gesproken bericht laten afspelen als je niet reageert als er aangebeld wordt.

ring wired videodeurbel

Ring Wired deurbel © Ring

Ring komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuwe functie naar buiten: Smart Repsonse. Deze functie maakt het mogelijk om een gesproken bericht af te laten spelen als je niet thuisbent én niet opneemt als er aangebeld wordt.
Ring Smart Response functie

Je kunt dit eigenlijk zien als een soort van voicemail voor je slimme deurbel, zoals de website Smartoday dit vandaag beschrijft. In de applicatie kun je namelijk strakjes een bericht inspreken, die afgespeeld kan worden als jij niet reageert als er aangebeld wordt. Denk aan het moment als je in de auto zit of als je – vandaag de dag – in een online vergadering zit.

Helemaal nieuw is deze functionaliteit voor slimme deurbellen niet: veel videodeurbellen bieden deze mogelijkheid namelijk al een geruime tijd aan.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Update Ring-app

Wanneer de functie precies uitegerold zal gaan worden op de applicatie is nog niet duidelijk: wel is er op de website The Ambient al een foto te zien van het menu met de knop: een Ring deurbel met een spraakwolk icoontje, wat precies laat zien wat deze functie inhoudt. Of Ring Smart Response ook daadwerkelijk op alle slimme deurbellen ondersteund gaat worden, waaronder ook de nieuwe Ring Wired deurbel, blijft nog in het ongewisse.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.