‘Smart Response’ functie komt naar Ring-app

ring wired videodeurbel

▲ Ring Wired deurbel © Ring

Ring zal hoogstwaarschijnlijk op kort termijn een nieuwe functie toevoegen aan haar applicatie: Smart Response. Hiermee kun je een gesproken bericht laten afspelen als je niet reageert als er aangebeld wordt.

Ring komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuwe functie naar buiten: Smart Repsonse. Deze functie maakt het mogelijk om een gesproken bericht af te laten spelen als je niet thuisbent én niet opneemt als er aangebeld wordt.

Ring Smart Response functie

Je kunt dit eigenlijk zien als een soort van voicemail voor je slimme deurbel. In de applicatie kun je namelijk strakjes een bericht inspreken, die afgespeeld kan worden als jij niet reageert als er aangebeld wordt. Denk aan het moment als je in de auto zit of als je – vandaag de dag – in een online vergadering zit.

Helemaal nieuw is deze functionaliteit voor slimme deurbellen niet: veel videodeurbellen bieden deze mogelijkheid namelijk al een geruime tijd aan.

Update Ring-app

Wanneer de functie precies uitegerold zal gaan worden op de applicatie is nog niet duidelijk: wel is er op de website The Ambient al een foto te zien van het menu met de knop: een Ring deurbel met een spraakwolk icoontje, wat precies laat zien wat deze functie inhoudt. Of Ring Smart Response ook daadwerkelijk op alle slimme deurbellen ondersteund gaat worden, waaronder ook de nieuwe Ring Wired deurbel, blijft nog in het ongewisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts