Winactie: Blog #100 op Smarthomeweb.nl!

Home » Smart home blog » Smart home winactie: Blog #100 op Smarthomeweb.nl!
smart home winactie

In september 2018 zijn we gestart met Smarthomeweb.nl. Sinds we Smarthomeweb.nl beheren, hebben we eindelijk een kanaal om onze smart home kennis te delen en te schrijven over onze hobby: het slimmer maken van het huis!

Inmiddels hebben we alweer onze honderdste blog geschreven. Tijd om onze lezers te verwennen met een leuke smart home winactie!

Smart home winactie: maak kans op de Flic Smart Button

flic smart button review nederlands

Maak kans op deze Flic Smart Button!

Onze eerste smart home review was die van de Flic Smart Button, een onwijs handig knopje waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. In de Flic Smart Button review kun je ontdekken wat je er zoal mee kunt.

Jij kunt nu kans maken op deze Flic Smart Button: wij verloten deze slimme schakelaar onder onze fans! Het enige wat je moet doen om kans te maken is onze Facebookpagina te liken en in het bericht te vertellen waarom jij of iemand anders deze Flic Smart button verdiend.

  • Op 1 december 2018 krijgt de winnaar een persoonlijk bericht
  • Like Smarthomeweb.nl op Facebook
  • Laat in de comments achter waarom jij of iemand anders deze slimme schakelaar verdient.

Wij mogen en kunnen helaas niet communiceren over deelnemers van deze smart home winactie vanwege de nieuwe privacy wetgeving.

The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!