Smart home voordelen bij je energie abonnement

smart-home-voordelen-energie-abonnement

▲ © Canva

Voordeel voor je smart home behalen door het kiezen van een bepaalde energieleverancier, het kan! Het kiezen van een energieleverancier kan jou verschillende voordelen opleveren en vooral voordelen met betrekking op jouw smart home.

Normaal gesproken kijk je naar de kwaliteit van de leverancier die de energie aanlevert of je zoekt uit wie het goedkoopste is om te bepalen waar je een energie abonnement afsluit. Maar misschien moet je daar wel een extra criteria aan toevoegen, namelijk wat je voor extra’s krijgt bij het afsluiten van een abonnement. Meerdere energieleveranciers kiezen er namelijk voor om leuke welkomstcadeau’s te geven bij het afsluiten van een bepaald abonnement.

Smart home welkomstcadeau’s

Deze welkomstcadeau’s zijn vaak producten of cadeaubonnen ter waarde van een paar honderd euro, dus zeker de moeite waard om mee te nemen in je beslissing. Belangrijk is dus om goed alles af te wegen, regelmatig energie vergelijken geeft je op lange termijn veel voordelen. Er zijn tegenwoordig namelijk best veel energieleveranciers met een welkomstcadeau, dus om een overzicht hiervan te krijgen zetten wij de energieleveranciers met haar smart home welkomstcadeau’s op een rij:

  • Vattenfall laat je kiezen uit meerdere cadeaus, bij aankoop van stroom en gas kan je kiezen uit de volgende smart home producten: een Philips Full HD smart televisie, Philips Hue slimme verlichting, een Honeywell Lyric T6 Wifi slimme thermostaat of een cadeaubon van bol.com t.w.v. € 300,- waar je natuurlijk ook smart home producten van kunt kopen.
  • Essent geeft je de keuze uit een abonnement + een Sonos Beam soundbar, één van de mogelijke Samsung producten, bijvoorbeeld een Samsung smartphone, die je dan weer kan koppelen aan smart home producten of een cadeaubon t.w.v. € 150,- bij bol.com die je kan gebruiken voor het aanschaffen van smart home producten.
  • Vandebron, een opkomende energieleverancier die aangeeft écht groene en lokale energie te leveren heeft een tijdelijke aanbieding van een energie abonnement waarbij je als welkomstcadeau een bol.com cadeaubon ontvangt t.w.v. € 300 ,-, een mooi bedrag om te besteden aan producten voor jouw smart home.
  • Budget Energie verwelkomt haar nieuwe klanten met een Garmin smartwatch t.w.v. € 199,- + nog een welkomstkorting op je abonnement van € 150,-.

Cashback en andere kortingen

Zo zijn er dus meerdere energieleveranciers die een aanbieding hebben met smart home producten als welkomstcadeau. Andere leveranciers, zoals bijvoorbeeld Eneco en Oxxio,die hier niet bij staan proberen zich vooral te onderscheiden met cashback of korting op abonnementen in plaats van welkomstcadeau’s. Het is slim om ook hier goed naar te kijken, misschien zijn deze wel veel goedkoper en kan je zelf je smart home producten kopen in plaats van bij een energieleverancier te gaan zitten vanwege het welkomstcadeau maar uiteindelijk alles bij elkaar wel duurder uit zijn. 

Het is dus altijd goed om in de gaten te houden tot wanneer je energiecontract loopt en of het misschien slim is om over te stappen. Slim overstappen kan namelijk veel slimme voordelen opleveren voor jouw smart home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts