sinterklaasbanner bolcom

Smart home kerstcadeaus scoor je nu!

Bram Tigchelaar Laatste update: 20-12-2021

Helaas kunnen we dit jaar geen kerstcadeaus inslaan in fysieke winkels en kunnen we alleen. online kerstshoppen. Niet getreurd want online zijn kortingen makkelijker te vinden. Nu helemaal want wij hebben de beste smart home kerst deals voor je gevonden!

kerst smart home deals

© Canva

Dit weekend staat de kerst al voor de deur! Mocht je nog geen inkopen gedaan hebben dan vind je hieronder een paar goede smart home kerstdeals gevonden. Hoge kortingen op verschillende smart home apparaten.

Deals bij verschillende shops:

De beste smart home deals voor kerst

ring video deurbel 3+

Ring deurbel  3 – slimme deurbel

Met de Ring deurbel 3 weet je altijd wie er voor je deur staat, ook wanneer je niet thuis bent. Koop deze slimme deurbel voor je zelf of voor een ander normaal €179,- nu voor €139,-.

eufy deurbel en cam 2

Eufy Video Doorbell met Eufycam 2

Met het beveiligingssysteem van Eufy beveilig je het huis volledig. Met dit pakket weet je wie er voor de deur staat en wat er in de tuin gebeurt. Bekijk hier een goede deal met Eufy deurbel en Eufy cam 2: normaal €339,99 nu voor €299,-.

google nest doorbel met google nest hub

Google Nest Doorbell + Google Nest Hub

De Google Nest Doorbell en de Nest hub is samen een hele goede combinatie. Met de slimme deurbel van Nest zie je altijd wie ervoor de deur staat en op de Hub krijg je berichten en kun je mee kijken met de deurbel. Normaal betaal je voor beide apparaten €299,98 en met de kerstkorting van tink nu €219,-

ring alarm beveiligingsset

Ring Alarm beveiligingsset – 5-delig

Een 5-delig Ring Alarm beveiligingsset, hiermee kun je het huis volledig beveiligen. Bij deze deal krijg je een zwarte indoor cam voor binnen, maar het systeem is ook uit te breiden met andere apparaten van Ring, denk aan slimme deurbel of buitencamera. Normaal  €308,- nu voor €213,-.

tado radiatorknop

Tado slimme radiator knoppen – 3-pack

Met slimme radiator knoppen kun je elke kamer individueel verwarmen. Check hier een goede deal met slimme radiator knoppen van tado (3-pack). Normaal €254,97 nu voor €159,-.

Eufy 35c – Robotstofzuiger

De robotstofzuiger van Eufy de RoboVac 35C is tijdens deze kerst periode scherp afgeprijsd bij Coolblue, normaal €249,- nu voor €189,-.

irobot roomba s9+

iRobot Roomba S9+ – Met leegstation

Ook de populaire iRobot Roomba S9+ is afgeprijsd. Normaal €1499,- nu voor €1249,-.

Meer smart home artikelen

Philips Hue Black Friday
slimme deurbel black friday 2022
beste black friday deals mediamarkt
Sonos opnieuw installeren verhuizing
Philips Hue kerstverlichting Festavia
Dirigera IKEA smart home
Sonos resetten
Google Stadia geld terug
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *