Smarthomeweb’s favoriete smart home gadgets onder 100 euro

smart home gadgets onder 100 euro

▲ Google Home Mini, een van onze favorieten © Unsplash

Smart home gadgets die je voor een zacht prijsje kan kopen zijn er veel. Maar wat zijn nu dé echte toppers waar je je smart home voor een prikkie mee kan uitbreiden? Check onze favorieten die je voor nog geen 100 euro in je smart home kunt zetten!

De kosten van een smart home kunnen aardig oplopen. En juist de uitbreiding van je smart home zorgt ervoor dat je complete smart home scenario’s kunt opzetten en je huis veel slimmer kan maken. Bij Smarthomeweb.nl kijken we altijd naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Want het is geen kunst om goedkope smart home apparaten op een rij te zetten, die zijn er genoeg. Maar wat zijn nu dé smart home gadgets onder de 100 euro die ook nog eens een goede (en in onze ogen onmisbare) keuze zijn? 

Google Nest Hub

Smart display

wat kun je met een google nest hub

Google Nest Hub © Smarthomeweb

De Google Nest Hub is een smart display. Je kunt het smart home apparaat zien als een smart speaker mét display, zodat je niet alleen informatie kunt horen maar ook kunt zien. Met de Google Nest Hub kun je gekoppelde apparaten aansturen met spraakopdrachten, maar kun je ook via Google Assistant vragen wat de weersverwachting is. Staat hij in de keuken? Dan kun je zelfs stap voor stap meekijken hoe je een specifiek recept maakt. Al sinds de introductie van de Nest Hub is hij scherp geprijsd bij diverse webshops en fiks je hem voor nog geen 90 euro. Bekijk hoe tevreden onze experts waren in de Google Nest Hub review.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Google Nest Audio

Smart speaker

google nest audio home cinema speaker

De nieuwe Google Nest Audio © Smarthomeweb

Geen behoefte aan een scherm voor visuele informatie én ben je juist op zoek naar een goede geluidsbeleving binnen je smart home? Dan maak je zeker een goede keuze met de nieuwe Google Nest Audio. De opvolger van de Google Home speaker produceert 75% meer geluid en is strakker vormgegeven. Het goede nieuws? Deze nieuwe smart speaker is voor 99 euro onwijs goed geprijsd als we kijken naar de mate van kwaliteit. Dit bleek overigens ook in onze Google Nest Audio review, waar we hem uitgebreid hebben getest.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Philips Hue Starterpack

Slimme verlichting

philips hue smart plug

Philips Hue slimme verlichting. © Rob Tigchelaar/Smarthomeweb

We kunnen wel een slimme lamp van Philips Hue als favoriet plaatsen in onze lijst met smart home gadgets onder de 100 euro, maar je hebt er vrij weinig aan als je geen bridge hebt. Als je nog geen slimme verlichting in je woning hebt hangen, kan het slim zijn om te kiezen voor een starterpack. Zo ook dit pakket, wat je voor nog geen 90 euro kunt kopen: twee Hue lampen, de Hue Brigde en een Hue Dimmer Switch.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Ring Videodeurbel 1

Slimme deurbel

Ring linked device-functie

Ring is onze favoriete slimme deurbel © Ring

De slimme deurbel mag natuurlijk niet ontbreken in je smart home. Hoewel de beste slimme deurbel niet over de toonbank gaat voor een prijs onder de 200 euro, zijn er toch oudere alternatieven waar dit wel mogelijk is. Neem bijvoorbeeld de Ring Videodeurbel 1, de eerste slimme deurbel van Ring. Deze is nog steeds een prima keuze en kan goed opgenomen worden in smart home scenario’s. Voor slechts 99 euro is hij nu van jou.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Eufy Indoor Camera

Slimme beveiligingscamera

eufy slimme beveiligingscamera

Eufy herkent huisdieren en mensen. © Eufy

Het is nog niet een van de bekendere smart home merken in Nederland, maar toch zien we Eufy steeds vaker voorbij komen. Zo testten we onlangs de Eufy deurbel, die ons toch wel erg leek te bevallen. Het merk staat bekend om haar scherpe prijzen én dat is nou net waar we in dit artikel naar op zoek zijn. De Eufy Indoor Camera is een slimme beveiligingscamera die voorzien is van een pan & tilt functie. De camera is in staat om mensen en huisdieren te herkennen. Met een prijs van 79 euro kon deze niet ontbreken in de lijst met onze favoriete smart home gadgets onder de 100 euro.

Bekijk bij Bol.com Bekijk bij Coolblue

Waarom wij onze favorieten onder de 100 euro op een rij zetten

Ja, je kunt inderdaad gewoon naar Bol.com gaan, de smart home sectie bezoeken en vervolgens de prijs filteren tot maximaal 100 euro. Dan is de lijst met smart home producten veel langer, maar of ze dan ook echt de beste zijn? Dat is vaak nog maar de vraag. Bij Smarthomeweb.nl gaan we op zoek naar de toppers en kijken we juist naar goede producten voor een aantrekkelijke prijs.

De selectie met onze favoriete smart home gadgets hierboven is door de smart home experts van Smarthomeweb.nl samengesteld. Benieuwd naar nog meer goede keuzes? Onlangs kwamen we met een interessante roundup van de beste Google home apparaten van 2020.

Let op noodzakelijke benodigdheden en je privacy

Dan nog even dit. Een slimme stekker van Philips Hue, die onlangs ons Very Smart Choice Award bemachtigde, konden niet opnemen in onze lijst. Hoewel het 100% een topper is in onze ogen en zeker een favoriet onder de 100 is, heb je hiervoor een bridge nodig om hem te kunnen gebruiken.

Dit soort noodzakelijke benodigdheden zien velen over het hoofd. Daarbij wordt er ook vaak niet ingezoomd op de privacy van de eindgebruiker; iets waar wij onze smart home reviews altijd goed op inzoomen. Laat je tenslotte ook niet verleiden door een mooie verpakking: zo bleek HEMA hetzelfde smart home assortiment als de Action te hebben, maar dan duurder.

Meer smart home gadgets onder de 100 euro spotten?

Bovenstaande lijst gaat nog niet uit van smart home aanbiedingen. Bij Smarthomeweb.nl gaan we daar echter wel altijd naar op zoek. Zo houden we ook binnenkort de Black Friday smart home deals van 2020 bij en zoomen we per smart home product in op de beste deals. Zelf een interessante deal of product met een prijs van onder de 100 euro gespot? Tip onze redactie of laat een reactie achter onderaan de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts