Smart Home Beveiliging start eigen community

Rob Tigchelaar Laatste update: 18-11-2020

Smart Home Beveiliging, specialist op het gebied van slimme beveiligingsproducten, is haar eigen community gestart. In de community kunnen leden ideeën uitwisselen, snel antwoord krijgen op vragen én prijzen winnen.

smart home beveiliging community

Smart Home Beveiliging community © Pixabay/inzet: Smart Home Beveiliging

Als je als smart home merk veel vragen krijgt van gebruikers kun je twee dingen doen: of elke veelvoorkomende vraag afzonderlijk behandelen óf een community oprichten. Dit laatste deed Smart Home Beveiliging zo’n drie weken geleden. Met succes: inmiddels zijn er al 550 actieve leden aangesloten bij deze Smart Home Beveiliging community.

Community voor ideeën, vragen én prijzen

Wanneer je in het bezit bent van producten van Smart Home Beveiliging, kun je tegen vragen aanlopen. Om snel antwoord te kunnen krijgen op vragen om verder te kunnen, kun je je nu gratis aanmelden voor de community.

Het is anders dan enkel een smart home forum waar vragen gesteld kunnen worden bij vastlopers. In de Smart Home Beveiliging community worden namelijk ook ideeën uitgewisseld onder elkaar en maken leden ook kans op prijzen: elke maand verdeelt het beveiligingsmerk prijzen en kortingen.

Veel kennis op het gebied van smart home beveiliging

Smart home beveiliging is een vak apart. Als we al kijken naar het advies voor een slimme beveiligingscamera dien je al rekening te houden met tientallen factoren, waaronder de Nederlandse wetgeving op het gebied van privacy.

Bij dit soort vraagstukken kun je nu aankloppen bij gebruikers en experts op het gebied van smart home beveiliging. “Meer dan 9.000 Smart Home Beveiliging gebruikers inclusief onze product experts staan klaar om vragen hier te beantwoorden“, aldus Smart Home Beveiliging bij haar aankondiging.

9.000 Smart Home Beveiliging gebruikers inclusief product experts staan klaar om elkaar 24/7 te helpen en ideeën uit te wisselen. Deze community is nu al enorm waardevol gebleken
– Thomas Bak, eigenaar Smart Home Beveiliging

Naast deskundig advies kunnen leden van de Smart Home Beveiliging community ook handleidingen vinden, gebruik maken van een krachtige zoekfunctie en een FAQ ontdekken. Ook meldt Smart Home Beveiliging dat er in de toekomst ook productvideo’s zullen verschijnen in de community.

Smart Home Beveiliging

Al enkele jaren is Smart Home Beveiliging een toonaangevende partij op het gebied van slimme beveiligingsproducten. Met diverse pakketten biedt het merk handvatten voor een complete beveiliging van woningen. In 2019 reikten wij het Very Smart Shop Award uit aan Smart Home Beveiliging, een van onze Smart Home Awards.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.