Smart home advies voor senioren in ANBO magazine

smart home advies voor senioren

▲ Het artikel in ANBO magazine. © Smarthomeweb

Bij Smarthomeweb.nl hechten we veel waarde aan ons unieke smart home advies. Met een team aan smart home experts inspireren en helpen we dagelijks duizenden Nederlands met het opzetten van een smart home.

Echter zijn we niet altijd online actief: zo spreken we zo nu en dan af bij onze trouwe lezers en partners om een ‘kijkje in de keuken’ te krijgen. Ook in tijdschriften staan een van onze experts zo nu en dan. Zo ook afgelopen maand: onze Robbert stond met smart home advies in het magazine van de Algemene Nederlanse Bond voor Ouderen (ANBO).

Smart home advies voor senioren in Jip en Janneke taal

Een tijdje geleden werd de redactie van Smarthomeweb.nl benaderd door ANBO met de vraag of een van onze smart home experts een bijdrage konden leveren aan een uitgebreid artikel over smart home. Robbert stond hier gelijk om te springen: “Het is een uitdaging om smart home voor iedereen toegankelijk te maken, maar als er een doelgroep tussenuit springt waar een smart home misschien wel de meeste toegevoegde waarde kan realiseren, zijn dit wel ouderen“, aldus Robbert, mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Een van de grootste smart home voordelen is het compleet automatiseren van processen en hier geen omkijken meer naar hebben. Hierbij wordt niet gedoeld op projecten voor de fun, maar juist op het gebied van smart home beveiliging en veiligheid.

In het uitgebreide artikel van ANBO heeft Robbert zijn mening gedeeld voor de keuze van de beste smart home merken per smart home product. Zo is Philips Hue volgens Robbert simpelweg de beste keuze die je kunt maken voor slimme verlichting. Op zoek naar een smart speaker of smart display? Dan kun je volgens Robbert het beste kiezen voor een Google Nest Hub.

Smart home nog veelal ‘lastig en moeilijk’ te begrijpen

Termen als Zigbee, smart home controllers én domotica zorgen bij velen voor vraagtekens. Niet alleen bij ouderen: na het opzetten van onze smart home kennisbank bleek al snel dat deze educatieve hoek op Smarthomeweb.nl dagelijks veel bezocht werd. Het was dan ook een mooi gebaar van de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen om Smarthomeweb.nl bij te laten dragen aan smart home advies voor senioren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts