Smart Display ‘Facebook Portal’ komt naar Europa

Redactie Laatste update: 26-10-2020

Op het Newsroom van Facebook is aangekondigd dat Facebook Portal, een smart display, ook naar Europa zal komen.

facebook portal smart display

Portal, het nieuwe smart display van Facebook © Facebook

Facebook Portal is ondersteund met spraak assistent Alexa en is daarmee een alternatief voor de Google Nest Hub. Via het smart display van Facebook kunnen gebruikers videobellen en internetten. Op dit moment is Facebook Portal alleen in Amerika en Canada beschikbaar.
Facebook Portal: het smart display van Facebook

Al enige tijd is het smart display van Facebook, Portal genaamd, beschikbaar in landen als Amerika en Canada. Het was dan ook even wachten wanneer we het smart display in Nederland kunnen verwachten. Het goede nieuws is dat Facebook op de newsroom-sectie heeft aangekondigd dat Portal ook naar Europa komt. Over een eventuele datum doet het social media platform nog geen uitspraken.

Videobellen, chatten én internetten via Portal

Facebook Portal is een groot display met daarboven een ingebouwde camera. Gebruikers kunnen eenvoudig met elkaar videobellen en sinds enige tijd ook internetten door de onlangs toegevoegde webbrowser.

Ook heeft Facebook aangekondigd dat WhatsApp geïntegreerd zal gaan worden: hiermee kunnen gebruikers dus chatten en videobellen via het slimme display. Net als de Google Home Hub, die onlangs een naamswijziging heeft doorgaan (Nest is nu Google Nest) en nu beter bekend staat Google Nest Hub, is er sprake van een beginscherm.

Bij Facebook Portal zou het beginscherm bijvoorbeeld gevuld kunnen worden met nabije evenementen.

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.
Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.