Slimme vintage lamp te koop bij IKEA

slimme vintage lamp ikea

▲ Decoratieve lamp met de nieuwe slimme vintage lamp van IKEA © IKEA

Het is wel bekend dat IKEA vol inzet op het gebied van smart home. Na de introductie van slimme rolgordijnen en jaloezieën breid het assortiment zich van slimme lampen ook steeds verder uit. Op de webshop van IKEA is te zien dat er nu ook slimme vintage lampen te koop zijn.

Slimme vintage lampen zijn populair

Vintage lampen blijken en leuke nieuwe toevoeging te zijn in een smarthome. Na de introductie van vintage lampen van Innr en Philips Hue komt ook IKEA met deze mooie slimme verlichting. Op de website van IKEA is te zien dat het gaat om een Led-lamp van bruin helder glas met een E27 fitting.

De lamp is te bedienen via de dimmer of de afstandsbediening van TRÅDFRI. Heb je een Philips Hue bridge of een TRÅDFRI verbindingshub dan kun je deze ook integreren in je smart home. Ook is de lamp draadloos te bedienen en is het mogelijk om de led-lamp te dimmen.

IKEA TRÅDFRI filament lamp

ikea tradfri filament

Bekijk hier de nieuwe filament lamp van de TRÅDFRI lijn. Het is een erg mooie lamp en ook nog eens goed geprijsd. Deze slimme lamp is trouwens ook gewoon te gebruiken met de lampen van Philips Hue. Lees meer…

Meer informatie Bekijk de lamp in de IKEA webshop

Specificaties van de IKEA vintage lamp

De lamp is momenteel te koop voor € 12,95 per stuk, gezien de concurrenten is de lamp van IKEA een stukje goedkoper. De vintage lamp met E27 fitting van Hue kost € 29,95 en van de vintage lamp met dezelfde E27 fitting kost bij Innr € 15,99. De vintage lamp van IKEA is te koop via de webshop, maar is ook te koop in de IKEA vestigingen in Nederland.

Overige specificaties:

  • Lichtkleur: 2200 Kelvin
  • Levensduur lamp: ca. 25.000 uur
  • Stand-by verbruik: 0,5W

Let wel op dat je voor deze lamp een TRÅDFRI afstandsbediening, dimmer of bewegingssensor nodig hebt. Tip: check ook of er nog starterskits zijn, deze zijn vaak scherp geprijsd en vergeet ook niet naar de IKEA Tradfri black friday deals te kijken!

IKEA TRÅDFRI starterskit – Alles wat je nodig hebt voor slimme verlichting

ikea starterskit

Met deze starterskit van IKEA kun je direct van start met slimme verlichting. In dit pakket zitten twee slimme lampen, een bridge op de lampen te besturen met je smartphone of tablet, en een dimmer switch om de lampen aan of uit te zetten of te dimmen. Lees meer…

Meer informatie Bekijk deze starterskit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts