Home » Smart home nieuws » Slimme vintage lamp te koop bij IKEA

Slimme vintage lamp te koop bij IKEA

slimme vintage lamp ikea

Decoratieve lamp met de nieuwe slimme vintage lamp van IKEA © IKEA
Bram Tigchelaar · 13 november 2019

Het is wel bekend dat IKEA vol inzet op het gebied van smart home. Na de introductie van slimme rolgordijnen en jaloezieën breid het assortiment zich van slimme lampen ook steeds verder uit. Op de webshop van IKEA is te zien dat er nu ook slimme vintage lampen te koop zijn. 

Slimme vintage lampen zijn populair

Vintage lampen blijken en leuke nieuwe toevoeging te zijn in een smarthome. Na de introductie van vintage lampen van Innr en Philips Hue komt ook IKEA met deze mooie slimme verlichting. Op de website van IKEA is te zien dat het gaat om een Led-lamp van bruin helder glas met een E27 fitting.

De lamp is te bedienen via de dimmer of de afstandsbediening van TRÅDFRI. Heb je een Philips Hue bridge of een TRÅDFRI verbindingshub dan kun je deze ook integreren in je smart home. Ook is de lamp draadloos te bedienen en is het mogelijk om de led-lamp te dimmen.

Specificaties van de IKEA vintage lamp

De lamp is momenteel te koop voor € 12,95 per stuk, gezien de concurrenten is de lamp van IKEA een stukje goedkoper. De vintage lamp met E27 fitting van Hue kost € 29,95 en van de vintage lamp met dezelfde E27 fitting kost bij Innr € 15,99. De vintage lamp van IKEA is te koop via de webshop, maar is ook te koop in de IKEA vestigingen in Nederland.

Overige specificaties:

  • Lichtkleur: 2200 Kelvin
  • Levensduur lamp: ca. 25.000 uur
  • Stand-by verbruik: 0,5W

Let wel op dat je voor deze lamp een TRÅDFRI afstandsbediening, dimmer of bewegingssensor nodig hebt.

Meer smart home nieuws

velux active met netatmo
smart home groei
stadia google assistant
lg-thinq-smart-home
nuki-opener-veilig
stekker-black-friday