slimme verlichting
Home » Slimme verlichting » Slimme verlichting aanbiedingen

Slimme verlichting aanbiedingen

Slimme verlichting kopen vanaf € 17,99

Menu
  • Aanbiedingen

Als je op zoek gaat naar slimme lampen zul je al snel zien dat je het best een compleet pakket kunt kopen. Deze startersets zijn vaak voorzien van een vereiste bridge en meerdere lampen, waarmee je in een keer een compleet slimme verlichtingssysteem kunt realiseren. Hoewel deze pakketen vaak stukken goedkoper zijn dan individuele lampen, zijn er ook nog andere manieren om slim te besparen op een nieuw setje lampen.

Op deze pagina ontdek je een compleet overzicht met alle slimme verlichting aanbiedingen: van gratis verzending tips tot deals met hoge korting. Neem een kijkje en bespaar bij diverse webshops op slimme lampen!

Slimme verlichting aanbiedingen

Met welke slimme lampen aanbiedingen wil jij besparen op je nieuwe verlichting?

Slimme verlichting met gratis verzending

Hoewel de verzending van je producten vaak slechts enkele euro’s kost, is het toch een mooie manier om te besparen op je aankoop. Er zijn webshops die slimme lampen standaard gratis verzenden of webshops die een minimaal aankoopbedrag hanteren.

coolblue smart home webshop

Gratis verzending van je slimme lampen

Bestel nu je slimme verlichting bij Coolblue en geniet van een standaard gratis verzending van je bestelling. Geen minimum bedrag en tevens gratis retourneren.

Slimme verlichting met korting

Slimme lampen met korting vind je vooral in de vorm van voordelige startersets. Toch zijn er ook vaan percentuele kortingen te vinden, waarbij je bijvoorbeeld 10% korting krijgt op alle slimme lampen van een specifiek merk. Check welke aanbiedingen wij hebben gevonden.

coolblue smart home webshop

Voordelige slimme lampen startersets

Coolblue heeft een aantal prachtige slimme verlichting starterpacks klaarstaan waarmee je bespaard op het totaalbedrag.

bol.com smart home webshop

Tot 50% korting in de outlet van Bol.com

Bij Bol.com hebben ze diverse slimme lampen in de aanbieding in de outlet. Met korting tot wel 50% op merken als Philips Hue!

Tweedehands slimme lampen

Webshops als Bol.com en Coolblue bieden steeds vaker tweedehands artikelen aan. Ook slimme lampen, waarbij natuurlijk de kwaliteit grondig gecheckt wordt alvorens de producten opnieuw aangeboden worden!

coolblue smart home webshop

Hoge korting met Tweedekans slimme verlichting

Vind je een eerder opengemaakte verpakking niet erg? Check dan eens de tweedekans slimme lampen en bespaar direct enkele euro’s.

bol.com smart home webshop

Retourdeals bij Bol.com met korting tot 15%

Fiks via een retourdeal slimme lampen met korting tot 15%. Er is niets mis met de kwaliteit van de slimme verlichting, besparen maar!

Tips voor slimme lampen aanbiedingen

Op basis van mijn eigen ervaringen kan ik je een aantal tips geven om de juiste aanbiedingen er tussenuit te vissen. Daarbij is het ook slim om bijvoorbeeld van te voren te bedenken hoeveel lampen je nodig hebt.

  • Check hoeveel lampen je nodig hebt: loop een rondje door je huis en ga na met hoeveel lampen je tevreden bent. Ga dan vervolgens op zoek naar een pakket met deze hoeveelheid en voorkom dat je ze individueel moet kopen (wat vaak duurder is).
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief: heb jij een shop waar je vaker koopt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Vaak krijg je korting gelijk in je mailbox én kun je na het inschrijven eenmalig genieten van een percentuele korting op je eerste aankoop!
  • Wacht nog even tot Philips Hue bluetooth lampen: bij diverse lampen heb je een lampen bridge nodig. Deze gateway is vaak tientallen euro’s en maakt koppelingen en groeperen mogelijk. Echter wil je misschien eerst kennismaken met de mogelijkheden. Tip: wacht nog eventjes op de Philips Hue bluetooth lampen, die geen bridge nodig hebben.

Soorten slimme verlichting aanbiedingen

Er zijn verschillende soorten aanbiedingen waarmee je al snel tientallen euro’s kunt besparen op je nieuwe slimme lampen. Ik zet de meest voorkomende op een rij.

  • Starterpakket: het starterpakket of starterskit voor slimme lampen is een van de beste manieren om te besparen. Hierbij heb je namelijk vaak meerdere lampen en is er een bridge te vinden in het pakket. Deze is vaak noodzakelijk om de lampen te kunnen bedienen via je smartphone.
  • Combinatiedeals: in sommige gevallen zijn er ook slimme lampen pakketten te vinden waar je gelijk een smart home product extra bij krijgt of met korting kunt kopen. Een goed voorbeeld is het pakket met Philips Hue lampen, waarbij je een Google Home Mini krijgt. Hiermee kun je je lampen gelijk met spraak bedienen!
  • Sale/Outlet: natuurlijk zijn er ook gewoon zo nu en dan slimme lampen in de aanbieding te vinden op een sale of outlet pagina.Vaak gaat het om oud assortiment of een speciale seizoenskorting.